Ovog 1. maja izborite se za ODLIČNO PLAĆEN POSAO

Ovog 1. maja izborite se za ODLIČNO PLAĆEN POSAO


Prvi maj je za mnoge savršen trenutak za predah u prirodi i uživanje u hrani i piću, ali ove godine praznik rada donosi vam nešto mnogo više od toga – priliku da promijenite život i izborite se za odlično plaćen posao!

ITAcademy je organizovala veliku prvomajsku akciju koja vam omogućava da ostvarite preko 800 eura popusta na jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije.

Postanite dio radničke IT klase, koja radi najplaćenije poslove današnjice

Praznik rada većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mjesta, da na poslu ima platu koja će im omogućiti pristojan život i da rade u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da brine o ovim stvarima. Oni koji su na vrijeme shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali dio radničke IT klase ne samo da ne moraju da čekaju na posao već u najvećem broju slučajeva mogu da biraju gdje će i za koju platu raditi.

Zato sa ITAcademy poručuju: Nek ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora u prirodi. Iskoristite ga da promijenite svoj život i karijeru!

800 eura popusta za najsavremenije IT školovanje u regionu

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje samo do 6. maja i omogućava vam upis uz preko 800 eura popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od 6 oblasti izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Pored IT vještina koje vas pripremaju za profitabilnu karijeru, ITAcademy vam pruža i šansu da steknete neophodno radno iskustvo već tokom školovanja, kao i priliku da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere i tako što prije pronađete odličan posao.

Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica ITAcademy ili online, putem platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gdje god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT certifikata koji će predstavljati zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme!

Prvomajska akcija na ITAcademy traje do 6. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare preko 800 eura popusta prilikom upisa ograničen je. Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih mjesta biti raspoređen prema redoslijedu pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vrijeme ukoliko žele da rezervišu svoje mjesto.

Ako želite da započnete svoje IT školovanje na ITAcademy koje će vam omogućiti da sljedeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se putem ovog linka.

Facebook Comments