ArhivaSport

Dječaci iz OŠ Duboki Potok prvaci TK u odbojci
Nakon osvojenog prvog mjesta na Opštinskom takmičenju u Srebreniku, osnovna škola Duboki Potok odnijela je titulu prvaka i na Kantonalnom takmičenju iz odbojke koje se održalo danas u Sapni, te pokazala kako se trud i zalaganje ovih dječaka i trenera isplati. Drugom pobjedom u nizu, ekipa se plasirala na Federalno takmičenje iz odbojke.

Pobjednički tim čine: Amin Zahirović, Kenan Junuzović, Armin Junuzović, Ermin Delić, Armin Bećirović, Amar Fazlić, Dženan Likić, Ajdin Omerović, pod vodstvom trenera Mirela Dedića.

Možda će Vas zanimati i:
Trener i nastavnik Mirel Dedić ističe da je jako ponosan na svoje dječake koji iz takmičenja donose samo pobjede.
“Da istaknem, dječaci od samog početka, još uvijek imaju pobjede bez izgubljenog seta. Treniraju sa mnom dva puta sedmično u okviru sekcije u školi. Također su uključeni u klub OK Gradina, gdje takođe sa mnom nastupaju kao pioniri u svojim klupskim takmičenjima. Sada čekamo da se odredi datum održavanja Federalnog takmičenja. Tu branimo titulu, jer smo prošle godine također osvojili titulu prvaka na Federalnom takmičenju koje se održalo u Sarajevu. Sada su, naravno, drugi dječaci, druga generacija, ali svejedno vrijedni i pametni momci koji rade i slušaju.”

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button