Sutra počinje 10. GRAPOS EXPO 2019 – Najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta (VIDEO)

Sutra počinje 10. GRAPOS EXPO 2019 – Najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta (VIDEO)


10. Međunarodni Sajam poduzetništva i obrta – GRAPOS EXPO 2019, počinje u utorak, 16. aprila 2019. godine u 11 sati na Poslovnoj zoni Fering u Gračanici.

Ove godine GRAPOS EXPO slavi svoj prvi dvocifreni jubilej i izlagačima i posjetiocima na svom desetom izdanju nudi više nego do sada. Na prošlogodišnjem izdanju brojke su pokazale zašto je GRAPOS EXPO jedan od vodećih Međunarodnih sajmova poduzetništva i obrta. Naime, broj izlagača je uveliko prešao tri stotine, više od 50 medijskih ekipa je pratilo dešavanja, sajamski prostor se raširio na oko 10 000 kvadrata i sklopljen je rekordan broj saradnji.

A ove godine se granice pomjeraju.  Zato u svoj raspored velikim slovima zabilježite: GRAPOS EXPO, Gračanica od 16. do 19. aprila.

Sutra od 11:00 sati počinje Svečana ceremonija otvaranja Sajma, a od 12:30 do 14:00 sati govorit će se o privrednim potencijalima TK – prilikama i mogućnostima u 2019. godini.

Razlog više da budete dio ove velike priče je svakako i 4. Sajam automobila “Auto Show Week” koji će se ove godine održati u sklopu GRAPOS EXPO-a u  Gračanici.

I naravno, posljednjeg dana Sajma od 20:00 čeka nas veliki spektakl. Po prvi put u Gračanici, na 10. jubilarnom GRAPOS-EXPO-u, veliki Alen Islamović sa najvećim hitovima Bijelog dugmeta, Divljih jagoda, svojim fenomenalnim bendom i gostima iznenađenja svirat će uživo za sve nas.

Više informacija o programu pogledajte OVDJE ili posjetite zvaničnu web stranicu Sajma.

GRAPOS EXPO je generator razvoja privrede, podrška poduzetništvu i obrtu te mjesto okupljanja svih stakeholdera vezanih za napredak privrede u BiH.

Gepostet von Međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos-expo Gračanica am Freitag, 7. Dezember 2018


Facebook Comments