Sport

Razija Mujanović postala team menager ženskih košarkaških selekcija BiH
Predsjednik KS BiH je napisao da se nada kako će Razija uspjeti barem djelić svog bogatog iskustva prenijeti na nove generacije. Također, on je napisao kako se nada sa dolaskom Razije na ovu funkciju dolaze i bolji dani za žensku bh. košarku.

“Ponosan sam što mogu objaviti kako je naša sportska heroina Razija Mujanović postala team menager ženskih košarkaških selekcija naše zemlje. Malo ko se može pohvaliti činjenicom da je član Kuće slavnih, kao naša Razija, za koju vjerujem da će i ovaj posao raditi s istim žarom, ljubavi i voljom, kao što je to bio slučaj na parketu i da će uspjeti barem djelić svog znanja i iskustva prenijeti na generacije koje dolaze. S Razijom, nadam se, dolaze još ljepši dani ženske bh. košarke”, napisao je Teletović na Facebooku.

Možda će Vas zanimati i:

Posljednjeg dana septembra prošle godine Razija Mujanović je primljena u FIBA-inu Kuću slavnih, a te noći je velika čast ukazana i Shaquilleu O'Nealu, Toniju Kukoču, Mickeyju Berkowitzu, Valdisu Valtersu, Peri Cameronu i Dušanu Ivkoviću.

Klix.ba


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button