Novo na ITAcademy: Frontend JavaScript program za buduće web programere

Novo na ITAcademy: Frontend JavaScript program za buduće web programere

Važna novost stiže sa ITAcademy za sve one koji žele da se bave web programiranjem.

Zbog sve većih zahtijeva IT tržišta za kvalitetnim frontend developerima i potrebe zainteresovanih za ovo zanimanje da na jednom mjestu steknu sve potrebne vještine, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi pokrenut je novi obrazovni program – Frontend JavaScript Development.

Nastavu na ovom programu možete pratiti gdje god da se nalazite, i to online – putem platforme za učenje na daljinu. Školovanjem po najsavremenijem planu i programu za manje od godinu dana pripremićete se za kreiranje interaktivnih sajtova i web aplikacija, online igrica ili dizajniranje korisničkih interfejsa.

Sa ITAcademy ističu da je za Frontend JavaScript program broj mjesta ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vrijeme.

Postanite web programer koji ne čeka na posao

Sve veći uticaj interneta na naše živote i nezadrživi razvoj web tehnologija doprinijeli su konstantnom rastu potražnje za stručnjacima koji se bave frontend programiranjem i kao glavni alat koriste programski jezik JavaScript.

Upravo zato odabir ovog zanimanja važi za jedan od najsigurnijih puteva ka poslu koji se lako pronalazi i na kome se odlična zarada podrazumijeva.

Plata JavaScript programera u BiH iznosi u prosjeku čak 1.695 KM, a ova cifra poslije nekoliko godina sticanja iskustva može biti i znatno veća. Do statusa jednih od najtraženijih IT stručnaka ovi programeri došli su prije svega zbog širokog spektra poslova koje mogu da obavljaju.

Zarađujte kreiranjem atraktivnih sajtova, JavaScript igrica, web aplikacija…

Programski jezik JavaScript glavni je alat svakog frontend programera, ali novi odsjek na ITAcademy vam omogućava da savladate i druge najvažnije vještine za web programiranje koje možete primijeniti na raznim projektima.

Uz tri danas najpopularnija JavaScript okvira – Vue.js, Angular i React, savladaćete i HTML i CSS tehnologije, upoznaćete napredne koncepte objektno orijentisanog programiranja, kao i najpopularnije programe poput Photoshopa i Illustratora, u kojima ćete kreirati vizuelne elemente.

Ove programerske tehnike pripremiće vas za kreiranje interaktivnih sajtova i web aplikacija, online igrica ili dizajniranje korisničkih interfejsa. Drugim riječima, vladaćete najmodernijim znanjima za frontend programiranje koja će vam otvoriti vrata za saradnju sa velikim IT kompanijama i freelance klijentima.

Kompletna priprema za pronalaženje posla za manje od godinu dana

Školovanje na ITAcademy ne samo da vam donosi najsavremenija znanja za novo zanimanje već vas i u potpunosti priprema za izlazak na tržište.

Kroz jedinstveni ITAcademy servis kao što je LINK Apprentice Program polaznicima je omogućeno da odmah po završetku školovanja steknu vrijedno praktično iskustvo i postanu idealni kandidati za IT pozicije u najvećim kompanijama. Uz to, Centar za razvoj karijere, čije su usluge besplatne za sve polaznike ITAcademy, pomoći će vam da se povežete sa najboljim poslodavcima i donesete najprofitabilnije odluke prilikom pronalaženja posla.

Prijavite se što prije – broj mjesta je ograničen

Nastava na novom odsjeku Frontend JavaScript Development omogućiće vam praktična znanja pomoću kojih ćete moći samostalno da obavljate budući posao. Pored najtraženijih vještina iz oblasti web programiranja, školovanje na ITAcademy donosi vam i priliku da steknete i neke od međunarodno priznatih certifikata. Ovakva potvrda znanja biće prepoznatljiva svuda u svijetu i donijeće vam prednost u odnosu na konkurenciju prilikom pronalaženja posla.

Iskoristite promotivne cijene upisa koje se uskoro povećavaju i započnite svoje školovanje uz uspješne web programere i najuglednije predavače ITAcademy.

Facebook Comments