BANJA LUKA: POKLONI DOBRODOŠLICE ZA SVE H&M KUPCE

BANJA LUKA: POKLONI DOBRODOŠLICE ZA SVE H&M KUPCE


Švedska internacionalna kompanija H&M Hennes & Mauritz AB (H&M), povodom svečanog otvorenja prve prodavnice u Bosni i Hercegovini, u Shopping Mallu Delta Planet, u Banjoj Luci, pripremila je iznenađenje za sve kupce koji budu kupovali 21. marta.

Naime, H&M će u znak dobrodošlice za sve kupce osigurati 20% popusta na cjelokupnu kupovinu koju ostvare na dan otvorenja. No, to nije sve jer je H&M za najbrže kupce pripremio vaučere. Prvi u redu za kupovinu na dan otvorenja osvojit će vaučer vrijednosti 200 KM, drugi 150, a treći u redu čekanja 100 KM.

Za 1.000 drugih kupaca H&M je osigurao poklon kartice vrijednosti 20 KM.

H&M Bosna i Hercegovina će otvoriti prodavnicu uz predstavljanje kolekcije Denim – Shades of Blue, modnog proizvoda koji svako mora imati u vlastitom ormaru, a ujedno je i ključ za super-moderan izgled. Osim toga, najnoviji trendovi, pristupačni bazični i uvijek aktuelni modni artikli, bit će u ponudi za nove H&M kupce, u kolekcijama za dame, muškarce,  tinejdžere i djecu. Upravo ti modni koncepti će potaknuti sve kupce da kreiraju svoj lični stil.

Jedno je sigurno – dugo očekivana prodavnica pružit će kupcima jedinstveno i uzbudljivo iskustvo kupovine, a do tada ne zaboravite širiti vijest o ovom uzbudljivom događaju koristeći hashtag #HMBIH.

Video u fokusu


Facebook Comments