Smiljan Mori: Pokaži svim budućim generacijama kako jedna žena može promijeniti živote mnogih ljudi

Smiljan Mori: Pokaži svim budućim generacijama kako jedna žena može promijeniti živote mnogih ljudi

Smiljan Mori, jedan od najboljih govornika današnjice i autor brojnih bestsellera, na sebi svojstven način čestitao je Osmi mart ženama i izrazio svoje poštovanje svakoj od njih, ali i uputio zanimljive poruke muškarcima kojima je ovaj tekst prvenstveno namijenjen. 

Dragi muškarci,

danas je dan kada slavimo postignuća svih žena i pozivamo na jednakost koja u mnogim zemljama svijeta još uvijek ne postoji. Ali svi mi muškarci dobro znamo, da žene svakodnevno mnogo toga postižu i nadam se da ih nikad ne uzimate zdravo za gotovo. Preuzele su puno uloga i svakodnevno se dokazuju kao majke, supruge, poslovne žene, radnice, domaćice, savjetnice … i obavljaju svaki posao po svojim najboljim mogućnostima.

Tvrdim, da PRAVI muškarac podupire svoju ženu i cijelu obitelj. On je također PRVO otac koji brine, educira i pomaže svojoj djeci u istoj mjeri kao i žena. Pravi muškarac također zna da svaka žena sanja svoje snove. Slušajte je,da vam kaže koji su joj ciljevi na osobnom području, u karijeri i budite joj podrška. Naime sretna obitelj sastoji se od sretnih roditelja i djece, a ne sretnog oca i nesretne majke, koja se cijelo vrijeme prilagođava drugima i zaboravlja na sebe. Ne brinite, to da oboje žive život kakav žele, je sasvim izvodljivo. Ja i moja žena Helena dokazujemo da je to moguće. Oboje smo uspješni, imamo hobije i obitelj, koja je naravno uvijek na prvom mjestu. Nitko od nas ne osjeća se zapostavljeno ili superiorno. Pravog muškarca ne zaboli ego kada je žena uspješnija od njega. On je sretan i slavi njezine uspjehe, ali istodobno je usredotočen na svoje ciljeve, svoju poslovnu i osobnu rast a najbitnije mu je ipak obiteljsko blagostanje. Podrška mora uvijek biti uzajamno podržavana. A tu je i nešto drugo – nećete izgubiti ni mrvicu muževnosti i postati papučar, ako sredite krevet, pospremite stan i skuhate ručak. Ako niste to već neko vrijeme uradili, danas je idealan dan za to. To je bolji dar od cvijeća. Naravno, to ne znači da to uradite samo jednom godišnje.

Pa da malo skratimo … poštujte sve žene i podržavajte ih. Recite i pokažite vašoj partnerici koliko je volite. Budite zahvalni što vas podržava, voli i da je uvijek tu za vas. Vratite joj to u istoj mjeri. Budite pravi muškarci i volite svoje žene.

POKLONITE JOJ BESPLATNU ULAZNICU ZA SEMINAR PROBUDITE MILIONERA U SEBI

Na dan žena pružimo vam mogućnost, da svojoj voljenoj osobi poklonite ulaznicu za seminar Probudite milionera u sebi, koji se održava 31.3. u Sarajevu. Sve što trebate uraditi je samo to, da kupite ulaznicu za sebe, a vaša voljena osoba dođi će na seminar sasvim besplatno. Kod kupnje, koju možete obaviti OVDJE, upišite ime te osobe, koja dolazi s vama na seminar.

Draga žena,

nemoj nikada prestati sanjati svoje snove i slijediti svoje ciljeve. Ti si sposobna, talentirana i sve što je potrebno je da bolje upoznaš samu sebe i da saznaš što ti se sviđa. Postani sebi ciljeve i radi svim svojim snagama da ih postigneš. Da, bit će prepreka, ali nastavi dalje. Zaslužuješ samo najbolje. Voli samu sebe. Ne pokušavaj uvijek biti savršena. Savršenost ne postoji, a i da jest bilo bi nam svima jako dosadno.

Uvijek stavi zdravlje na prvo mjesto, jer svi želimo biti prisutni na ovom svijetu što je dulje moguće.

Budi dobar primjer našim kćerima, sa samopoštovanjem i samopouzdanjem pokazujući im da nikad ne očajavaju i da se svi snovi mogu ostvariti. Zapamti također, da si najljepša upravo takva kakva jesi.

Tvoja unutarnja ljepota će uvijek biti istaknuta, stoga neka te vode: sućut, ljubav i pravda. Vjerujte u sebe i poštuj se dovoljno, da se uvijek držiš podalje od otrovnih situacija, gdje nema stvarnih mogućnosti za poboljšanje.

Uvijek imaj na umu da imaš samo jedan život. Iskoristi ga do kraja i pokaži svim budućim generacijama kako može jedna žena, korak po korak promijeniti živote mnogih ljudi.

DOĐITE NA SEMINAR PROBUDITE MILIONERA U SEBI

imam poseban poklon za vas za Dan žena. Ako kupite jednu ulaznicu za najbolji seminar Probudite milionera u sebi, koji se održava 31.3.2019 v Sarajevu, dobit ćete drugu ulaznicu besplatnu! Jedini uvjet je tak, da ulaznicu koristi žena! Dovedite prijateljicu ili neka vas partner dovede.

Na seminaru ćete naučiti kako razmišljaju milioneri, kako izgraditi imperij, kako pronaći skrivene talente, kako strast pretvoriti u profitabilan posao in kako postati MILIONERI! Kliknite OVDJE i iskoristite akciju!

Facebook Comments