GOVORNICA FESTIVALA 2019: DIJANA TEPŠIĆ JE DOKAZ DA ONO ŠTO SANJAŠ MOŽEŠ I OSTVARITI

- Kategorija: Zanimljivosti

Drugi Festival savremene žene obećao je da će ponovo okupiti fenomenalne i inspirativne govornice.

Danas vam predstavljamo fantastičnu Dijanu Tepšić koja je osvojila srca svih koji su imali priliku susresti se sa njom i njenim radom.

Dijana Tepšić je diplomirana komunikologinja, magistrica Gender/Rodnih nauka, preduzetnica, osnivačica i kreativna direktorica Play Team kreativne agencije iz Banjaluke, direktorica programa Regionalnog komunikacijskog događaja “Play Media Day” koji se održava već četvrtu godinu. Autorka je i regionalnog prepoznatog TV show-a ”RECreativno sa Dijanom Tepšić” koji  promoviše kreativne ljude i inspirativne priče širom regiona.

Dijana radi od svoje 16 godine, a svoju karijeru je počela kao radio voditeljica i urednica radio emisija. Ima dugogodišnje iskustvo rada u medijima, kao i 10-godišnje iskustvo rada u javnoj upravi u oblasti odnosa s javnošću i ljudskih prava. U periodu od 2008-2014. godine radila je kao DJ i kantautorka. Ona je izabrala da radi ono što voli, jer smatra da smo svi najsretniji kada radimo ono što volimo. Dijana voli izazove, a kreativnost i inspiraciju pronalazi u svemu što je okružuje. Njen omiljeni citat je: “Ono o čemu sanjaš, možeš i da ostvariš”.

Da je njen omiljeni citat tačan saznati ćete na Festivalu savremene žene 2019.

 

Sve informacije o Festivalu pratite na ovom linku: https://www.facebook.com/events/527090067788260/

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments