MAJA MILJEVIĆ: Od žene koja je imala dva bankrota do direktorice SPARK Tehnološkog parka

MAJA MILJEVIĆ: Od žene koja je imala dva bankrota do direktorice SPARK Tehnološkog parka


Ova djevojka je uradila ono za šta mnogi u Bosni i Hercegovini nemaju dovoljno hrabrosti, a to je pokretanje firme “Zdrava logika”, specijalizovane za zdravu i organsku hranu.

Ona ima 29 godina i puno hrabrosti za pokretanje vlastitog biznisa. U Velikoj Britaniji je završila specijalni program obrazovanja iz oblasti preduzetništva i marketinga. Pored biznis sfere ona vlada i u domenu IT industrije te tako postaje direktorica SPARK Tehnološkog parka koji važi za mjesto zbog kojeg se mladi u velikom broju sele u Mostar.

Ovosedmična gošća emisije “Super žena preko radio antena” sa Amrom Avdić je mlada poduzetnica i direktorica SPARK Tehnološkog parka, Maja Miljević.

Uz ovosedmičnu gošću, predstavljamo vam i fenomenalnu mladu novinarku Minju Šuković.  Ona je od svoje sedamnaeste godine u novinarstvu. Zbog svojih organizacijskih sposobnosti, 2016 godine je imenovana za savjetnicu direktora “Nes radija”. Osim te pozicije radi na mjestu zamjenice glavnog urednika u “Nezavisnim novinama” i kao urednice vikend dodatka NN2.

Njen poslovni cilj kojem teži je da zajedno sa kolegama ostvari zajedničku misiju koju su “Nezavisne novine” započele još prije dvadeset godina, a to je misija pomirenja i zajedništva svih ljudi unutar BiH.

 

Video u fokusu


Facebook Comments