Urnebesno! Ekipa Otvorenog radija snimila parodiju na trojac ‘Gaga-Cooper-Shayk’ (VIDEO)

Urnebesno! Ekipa Otvorenog radija snimila parodiju na trojac ‘Gaga-Cooper-Shayk’ (VIDEO)

Pjevačica Lady Gaga, glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk postali su glavna tema nakon dodjele Oscara. Pjevačica i glumac zajedno su nastupili na dodjeli s pjesmom “Shallow”, dok je njihov nastup iz publike pratila Bradleyeva partnerica Irina. Iako tokom nastupa Irina nije pokazivala znakove ljutnje i ljubomore, šuška se kako je nakon dodjele izgubila strpljenje.


Ekipa Otvorenog radija snimila je parodiju na temu “Kako se Cooperova žena zapravo osjećala…”. Snimili su video u kojemu su u glavnim ulogama Ivana Mišerić (Lady Gaga), Dario Maradin (Bradley Cooper) i Kasandra Fučijaš (Irina Shayk).

Ivana i Dario vješto su imitirali nastup Gage i Coopera, dok je Kasandra utjelovila ljutitu Irinu. U prvom dijelu videa “Gaga” i “Cooper” izvode pjesmu “Shallow” dok ih “Irina” gleda iz publike brišući suze. Nakon nastupa “Bradley” i “Irina” odlaze kući. “Bradley” je pod dojmom od nastupa i cijele večeri, a “Irina” ga napada i traži rastavu braka.

Ne znamo kakva je situacija doista bila u domu Cooper-Shayk, ali ekipa Otvorenog radija dobro nas je nasmijala svojom verzijom događaja.

Facebook Comments