Zanimljivosti i zabava

Učiteljica vodila ljubav s učenikom dok ih je drugi posmatraoUdata učiteljica Brittany Zamora (28) vodila je ljubav s 13-godišnjim učenikom dok je njegov kolega sve to gledao. Prema izjavama policije, Zamora je s maloljetnikom kojeg je podučavala u osnovnoj školi u Arizoni izmjenjivala i lascivne poruke i fotografije preko mobitela.

Uhapsili su je u martu prošle godine nakon što je majka učenika u njegovom mobitelu pronašla gole fotografije i drugi eksplicitni materijal.

Brittany se ovih dana na sudu suočava s 10 tačaka optužnice za seksualni prijestup i dvije tačke za zlostavljanje.

Učenik je svoju učiteljicu i ljubavnicu u mobitel memorirao pod imenom “gospođa zamora”, a ona mu je pisala:

– Dragi, želim da si sad tu.

Potom mu je poslala video isječak pa još jednu poruku sadržaja:

– Svaki dan si mi sve više seksi.

Učiteljica je dječaka počela zavoditi preko školske društvene mreže Classcraft, a s njim je vodila ljubav najmanje četiri puta. Navodno se to jednom dogodilo u automobilu, jednom u učionici, a jednom se i u ponoć dovezla do kuće u kojoj je živio i ušuljala mu se u sobu, piše The Sun.

Nakon toga, dječak ju je porukom zamolio da opet dođe kod njega prespavati:

– Znam dušo, želim te svaki dan i tu nema granica. Da mogu dati otkaz i seksati se s tobom cijeli dan, to bi učinila, napisala je Zamora.

Šokirani roditelji dječaka podnijeli su tužbu protiv škole tvrdeći da njeno vodstvo nije učinilo ništa kako bi zaštitilo njihovog sina. Traže 2,5 miliona dolara odštete.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button