MAJA MILJEVIĆ: Savremena žena je ona koja uspijeva da sebe učini sretnom

MAJA MILJEVIĆ: Savremena žena je ona koja uspijeva da sebe učini sretnom


Ova djevojka je uradila ono za šta mnogi u Bosni i Hercegovini nemaju dovoljno hrabrosti, a to je pokretanje firme “Zdrava logika”, specijalizovane za zdravu i organsku hranu.

Ona ima 29 godina i puno hrabrosti za pokretanje vlastitog biznisa. U Velikoj Britaniji je završila specijalni program obrazovanja iz oblasti preduzetništva i marketinga. Pored biznis sfere ona vlada i u domenu IT industrije te tako postaje direktorica SPARK tehnološkog parka Mostar koji važi za mjesto zbog kojeg se mladi u velikom broju sele u Mostar.

Ovosedmična gošća emisije “Super žena preko radio antena” sa Amrom Avdić je mlada poduzetnica i direktorica SPARK tehnološkog parka, Maja Miljević.

Uz ovosedmičnu gošću, predstavljamo vam i fenomenalnu mladu novinarku. Ona je od svoje sedamnaeste godine u novinarstvu. Zbog svojih organizacijskih sposobnosti, 2016 godine je imenovana za savjetnicu direktora “Nes radija”. Osim te pozicije radi na mjestu zamjenice glavnog urednika u “Nezavisnim novinama” i kao urednice vikend dodatka NN2.

Njen poslovni cilj kojem teži je da zajedno sa kolegama ostvari zajedničku misiju koju su “Nezavisne novine” započele još prije dvadeset godina, a to je misija pomirenja i zajedništva svih ljudi unutar BiH.

Ovosedmična novinarka emisije “Super žena preko radio antena” je mlada i uspješna novinarka i zamjenica glavnog urednika, Minja Šuković. 

Emisiju “Super žena preko radio antena” sa Amrom Avdić slušajte sutra na Kameleon radiju u 10 sati.

Video u fokusu


Facebook Comments