IZVUKLI SMO DOBITNIKE: Ulaznice za “Nestale” dobili su…

- in Nagradna igra

Kameleon u saradnji sa Cinestarom redovno vas časti ulaznicama za najnovije kino naslove. i Ove sedmice nismo pravili izuzetak.

Igrali ste se u Jutarnjem programu s Ivanom i na kameleonskom portalu. U igri s Ivanom najviše sreće je imala

  • Maja Bekić, koja je osvojila dvije ulaznice,

a među onima koji su lajkali i sharovali objavu s naše FB stranice najsretniji je bio

  • Tarik Altumbabić. I on je osvojio dvije ulaznice.

Dobitnicima čestitamo i želimo dobar provod u Cinestaru. Svoje ulaznice mogu iskoristiti do 06. marta, a mogu ih preuzeti na prodajnom mjestu Cinestara uz priložen identifikacijski dokument i naznaku da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri. 

Sada vas teleportiramo u decembar 1900.g., kada su tri muškarca, koji su radili kao svjetioničari na otocima Flannan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom.

Usprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svjetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova. Na kuhinjskom su stolu još uvijek bili obroci od mesa i krompira, a jedna je stolica bila oborena. Kreveti su bili neuredni, a satovi zaustavljeni. Lampe su bile temeljito očišćene i spremne za korištenje, a dva od tri kaputa nisu bila u ormaru. Ulazna vrata bila su uredno zaključana…

Facebook Comments