Koncertni show Tonyja Cetinskog u Zenici i Sarajevu, 08. i 09.03.2019.

Koncertni show Tonyja Cetinskog u Zenici i Sarajevu, 08. i 09.03.2019.


Čovjek koji iz dana u dan, i tako već trideset godina, pomjera muzičke  granice, u svom stilu nastavlja dalje.

Jedinstveni Tony Cetinski, u posljednje vrijeme živi istinski muzički san, a svakim novim potezom, dokazuje kako se nikada nije osjećao bolje, što potvrđuje struka i publika. Njegove pjesme sedmicama i mjesecima, vladaju eterom i top listama, aktualni album ‘Kao u snu‘, jedno je od najprodavanijih izdanja, za koncerte se traži ulaznica više, a fanovi ga potpunom euforijom dočekuju gdje god nastupao.

Sigurni smo kako će se identičan scenarij ponoviti u Sarajevu i Zenici, gdje Tony Cetinski stiže nakon dugo vremena, a poznata je, jaka i neraskidiva obostrana ljubav sa tamošnjom publikom.

Arena Zenica 08.03.2019. i kultna sarajevska Zetra dan kasnije 09.03.2019., bit će pretijesne za sve one željne njegovih najvećih hitova. Sa druge strane, Tony u kombinaciji sa svojim bendom, najavljuje istinski muzički show.

‘Jedva čekam da se popnem na pozornicu i ponovno osjetim tu moju najvjerniju publiku, kako diše. Uoči ovakvih nastupa stižu vas sjećanja na protekle koncerte i siguran sam kako će biti jako emotivno, kao i svaki puta.’, poručio je Tony.

Jedno je sigurno, Zenica i Sarajevo, doživjet će posebnu atmosferu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sam Tony, svojom energijom i karakterističnim humorom, povest će vas na iznimno muzičko putovanje, kroz gotovo trideset godina karijere. Nebrojeni bezvremenski hitovi, bolje rečeno evergreeni, uz pjesme sa aktualnog albuma ‘Kao u snu‘, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe‘ ili ‘General bez činova‘, koje su opčinile regiju, zalog su jedinstvene koncertne večeri.

Doživite jedinstveno muzičko iskustvo uz čovjeka koji lakoćom vlada scenom. Ne propustite koncerte Tonyja Cetinskog:

08.03.2019. Arena Zenica
09.03.2019. Sarajevo, Zetra

Ulaznice u prodaji! – kupikartu.ba, plato Skenderija, Artikulacija/BKC, poslovnice Centrotransa, ispred robne kuće Bosanka

Video u fokusu


Related Posts

Facebook Comments