Sprema se novi spektakl: Fjuri i Vajlder će se boriti u maju

Sprema se novi spektakl: Fjuri i Vajlder će se boriti u maju


Diontej Vajlder (Deontay Wilder) i Tajson Fjuri (Tyson Fury) u ponedjeljak će i službeno najaviti svoju borbu, doznaje engleski Sun.

Dvojac se borio u decembru, a nakon što je borba završila neriješeno iako je po mnogima Fjuri bio bolji, špekulira se o revanšu.

WBC organizacija također želi da se ova borba dogodi, pa je predsjednik Mauricio Sulaiman već dva puta pomjerao rok do kojeg Vajlder i Fjuri mogu dogovoriti sve detalje borbe. Drugi rok bio je u utorak, a Sulaiman je sada optimističan kako je u ponedjeljak sve gotovo.

– Obojica su u pregovorima pokazali dobru vjeru i sve ide u dobrom smjeru, nastavit ću nadgledati i do ponedjeljka odlučiti hoću li se uplesti – rekao je Sulaiman pa objasnio zašto u WBC-u žele da uspije dogovor između boraca.

– Cilj je da uvijek promotori sami dogovore borbu, a ova je borba  bitna za svijet boksa i naša je dužnost iskoristiti sve što imamo kako bi se ona ponovno dogodila.

Sa Sulaimanovom pričom poklapa se i ona Fjurijevog promotora Frenka Vorena (Frank Warren), koji je rekao kako će u ponedjeljak Tajson imati važnu objavu.

– Radili smo na nekim stvarima i mislim da će Fjuri svoju budućnost najaviti u ponedjeljak – rekao je za TalkSport.

Čini se da je sve skoro pa dogovoreno, a borba bi se trebala održati 18. maja u Njujorku.

Avaz


Facebook Comments