Nagradne igreRadijske novostiU fokusu

Josipa Lisac u Cinestaru: Budite uz Ivana u kameleonskom Jutru i osvojite ulaznice!
OVO JE FENOMENALNO, KAKVA SLIKA, KAKAV TON!” – izjavila je Josipa Lisac kad je pogledala ovaj jedinstveni snimak iz studija Croatia Recordsa koju Cinestar Tuzla ekskluzivno prikazuje samo 13. februara 2019. 

Cinestar i naš Ivan vam poklanjaju 2×2 ulaznice za ovu neobičnu projekciju sutra naveče u sutrašnjem Jutarnjem programu radija Kameleon! Budite uz Ivana od ranog jutra i uz malo sreće priuštite svojim osjetilima sjajno iskustvo!

Josipa Lisac je  okupila ekipu sjajnih muzičara koji je već godinama prate na koncertima, Davora Črnigoja, Josipa Graha, Borne Šercara i Tonija Starešinića, te je krenula u nesvakidašnji poduhvat: snimanje albuma koje je trajalo punih šest sati! Vidjeti sve muzičare koji snimaju odjednom u studiju danas je gotovo nezamislivo. Ako se tome doda činjenica da je uz ekipu snimatelja koju je predvodio sjajni Marko Zeljković, ovaj materijal snimljen po prvi put u studiju s 4K kamerama i u Dolby 5.1 tehnici, onda možemo reći da je ovo muzičko izdanje koje može stati uz bok svjetskim izdanjima. Dvanaest pjesama u novim aranžmanima kao presjek Josipine karijere koja traje više od 50 godina uz njezina intimna razmišljanja između pjesama, oduševit će sve ljubitelje njenog lika i djela, a posebno one kojima je moćan audiovizualni doživljalj – neprocjenjiv! Zamislite esenciju muzike i emocije, lišenih žamora ili suvišnih zvukova…Moći ćete zatvoriti oči i otići na savršeno muzičko putovanje od 85 minuta u savršenom ambijentu – kinu.

Možda će Vas zanimati i:Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button