BiznisPromo

Telemach obogatio ponudu za roditelje i djecu – Nova Hopster aplikacija i crtići
Vodeća platforma za zabavu i učenje, Hopster, postala je dio ponude Telemach-a. Video klub je bogatiji za više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova, dok je na raspolaganju i specijalizovana interaktivna aplikacija za djecu uzrasta od 2 do 6 godina.

Hopster je mjesto na kojem našim najmlađima učenje postaje zabava, kroz provjerene lokalizovane sadržaje, kojima ćete djecu rado prepustiti. Pored 20 pažljivo odabranih crtanih filmova u okviru Video kluba, kao što su Teletabisi, Priče iz kućice na drvetu ili Pingu aplikacija za mobilne uređaje nudi brojne edukativne igrice i omiljene dječije pjesme.

„Danas, kada sve više djece odrasta uz TV i pametne uređaje, važno je ponuditi im ne samo raznovrstan i zabavan program, već prije svega sadržaj koji će ih edukovati i zadržati pažnju. Hopster upravo to i nudi. Ovim partnerstvom, najmlađim gledaocima donosimo visokokvalitetne i pažljivo birane naslove, kao i novo digitalno igralište sa interaktivnim sadržajem sa kojim će biti potpuno bezbrižni, i koji će im usaditi želju za učenjem tokom cijelog života.“ – Izjavio je Kenan Đonko, direktor sektora za marketing, razvoj proizvoda i odnose sa javnošću kompanije Telemach.

Tokom februara Hopster katalogu u okviru Video kluba mogu besplatno da pristupe svi korisnici EON paketa i EON aplikacije putem Moj Telemach korisničkog naloga, dok će Hopster aplikacija biti na raspolaganju besplatno svim Telemach korisnicima tokom 3 mjeseca, do 30.4. Nakon isteka promo perioda, Hopster će biti uključen u okviru EON paketa – Full i Premium, kao i korisnicima Duo i Trio Grande Family, Extra i  Premium paketa kao i Total TV Premium paketa preko EON aplikacije.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button