RESTOBAR #autor: Od sada uživajte u delicijama iz njihove kuhinje i nedjeljom

RESTOBAR #autor: Od sada uživajte u delicijama iz njihove kuhinje i nedjeljom


U želji da svojim gostima pruže što bolji ugođaj, Restobar #autor je svoju kuhinju od ovog februara otvorio i nedjeljom. Prepoznali su vašu potrebu da se nedjeljom opustite s najdražima i uživate u specijalitetima koje pripremaju njihovi kuhari.

Ukoliko imate neku posebnu priliku pred sobom, vrijeme koje ne želite prepustiti slučaju, njima se obratite da za vas organizuju porodični ili poslovni ručak, rođendan ili bilo koji drugi događaj s menijem po dogovoru. 

Šta god da izaberete s njihovog širokog popisa jela, nećete pogriješiti, ali ono što domaćinski preporučuju su paste Bologneze i Quattro formagio. Ako niste ljubitelji talijanske kuhinje i vašem nepcu više odgovara okus mesa i mesnih specijaliteta, tu su svakako jela sa roštilja od kojih se izdvajaju sočna pljeskavica i punjena pljeskavica, te ukusni burgeri. 

A kako obrok nije obroj bez deserta, nakon paste ili pljeskavice zasladite se slasnim tiramisuom, Finskom tortom ili Bombicom.

Vaše je samo da odaberete – #autor za mjesto na kome ćete stvoriti divne uspomene i jelo koje će vašem nepcu priuštiti pravo gurmansko zadovoljstvo.

Kontaktirajte ih na broj telefona 061 133 188 ili putem njihove FB stranice. 


Facebook Comments