Zašto su simptomima prehlade i gripe potonule sve lađe?

Zašto su simptomima prehlade i gripe potonule sve lađe?


Zima je.  Svuda oko nas su kihanje, kašalj, začepljeni nosevi koji cure, grebanje ili bolovi u grlu i povišena temperatura…

Iscrpljujućim i dosadnim simptomima prehlade i gripe dodajte svakodnevno sivilo, mrak  i niske temperature i nije ni čudo što je i naše raspoloženje otišlo u minus!!

Međutim, nije sve tako sivo… Za popravak raspoloženja i borbu protiv sivila preporučujemo nošenje šarenog džempera koji je isplela Vaša baka, a za popravak zdravlja od gripe i prehlade preporučujemo da ipak zaboravite na bakine narodne lijekove.  Čarape sa krompirom i sirćetom i domaći preparati sa puno bijelog luka neće tako brzo otjerati simptome ali će vrlo efikasno otjerati sve ljude iz Vaše okoline…

Za efikasnu borbu protiv prehlade i gripe postoji rješenje koje će Vam popraviti i zdravlje i raspoloženje.

Rhinostop® HOT u obliku granula koje se rastapaju u vodi znači doslovno STOP za sve simptome gripe i prehlade. Pri tome se ne morate zaustavljati i Vi, jer uz Rhinostop® HOT nije potrebno uzimati godišnji odmor ili bolovanje da ozdravite i oporavit ćete se na nogama. Namijenjen je aktivnim osobama i ne dovodi do pospanosti, pa možete potpuno koncentrisani obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.  

Naše dugogodišnje iskustvo i cjelokupno znanje o borbi protiv prehlade i gripe stalo je u vrećicu koja nakon „pada u vodu“ i rastapanja, sa svakim gutljajem topi povišenu temperaturu, kihanje i kašalj šalje u sunovrat, bol u grlu u nepovrat a vaše disajne puteve ponovo vraća na pravi put.

Zato za brzi  kraj gripe i prehlade uzmite Rhinostop Hot, a mi ćemo za kraj ovog teksta uzeti riječi iz naslova… Nakon što je sve što znamo o prehladi i gripi palo u vodu, simptomima prehlade i gripe potonule su sve lađe.

 


Facebook Comments