Zanimljivosti i zabava

U Bihaću uhapšen advokat Sanje Cerić, napao konobara i policajca

Evidentiran je događaj i u toku su uviđajne radnje. Do sukoba je došlo u jednom ugostiteljskom objektu u Bihaću – kazali su iz Operativnog centra MUP-a USK U jednom ugostiteljskom objektu u Bihaću večeras je uhapšen advokat Anel Kurtović. Kako je su potvrdili iz Operativnog centra MUP-a USK, Kurtović je uhapšen jer je prijavljen da je fizički napao konobara i policijskog službenika.

– Evidentiran je događaj i u toku su uviđajne radnje. Do sukoba je došlo u jednom ugostiteljskom objektu u Bihaću – kazali su iz Operativnog centra MUP-a USK.

Možda će Vas zanimati i:

Inače, Kurtović je advokat Sanje Cerić, koja se u proteklim mjesecima našla u središtu seks-skandalu koji je potresao cijelu BiH. Cerić je tvrdila da je Sabahudin Blažević, ili Krajiški Kazanova kako su ga prozvali kada je cijeli slučaj dospio u javnost, objavio snimke njihovog seksa na internetu.

S druge strane, Blažević je tvrdio da nema ništa sa time i da osoba na snimku nije uopšte on. Podsjećamo, mediji su pisali i kako su Cerić i Kurtović, osim u poslovnoj i u ljubavnoj vezi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button