LifestyleSport

O mladoj gimnastičarki priča cijeli svijet – pogledajte video i bit će vam jasno zašto

Mlada gimnastičarka o kojoj su prije nekoliko mjeseci svi pisali zbog savršene tačke s pokretima Michaela Jacksona, danas je opet u centru pažnje, a evo i razloga zašto.

Mlada gimnastičarka s američkog UCLA univerziteta Katelyn Ohashi ponovno je glavna tema razgovora. Njezina tačka na parteru je postala viralna, a nakon što smo pogledali spektakularni nastup, postalo nam je jasno i zašto.

Prije nekoliko mjeseci prvi smo puta čule za ovu 21-godišnju gimnastičarku, nakon što je u svojoj koreografiji na parteru koristila sve one nevjerovatne pokrete Michaela Jacksona. Čini se kako je Katelyn spremna da nas ponovno sve oduševi…

Prvo želimo da pogledate stariju tačku koja je postala viralna i da – stvarno je koristila ONAJ moonwalk:

https://www.youtube.com/watch?v=hhak8bgbLtw

Novom rutinom koju je Katelyn prije par dana otplesala na UCLA-u, ova je gimnastičarka zaradila maksimalnih 10 bodova, ovacije publike i divljenje svih ljudi koji su pogledali viralan video – uključujući i nas! Stručnjaci su u komentarima pisali kako je ova rutina čak bolja od one prošlogodišnje, ako je to uopće moguće, a poredili su je i s briljantnom Nađom Komaneči.

Znamo da u nama nema kapi stručne gimnastičarske krvi, ali svejedno ćemo se usuditi reći kako su sve njene koreografije impresivne, izbor pjesama savršen, a posvećenost detaljima je upravo ono zbog čega nam je već na prvo gledanje “pala vilica”. Olimpijske igre čekaju na Katelyn! Konkurencija vrlo vjerovatno i ne…

Miss 7

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button