Vijesti

Porodici Četnik na kuću bačene tri bombe










Na kuću porodice Četnik u Inđiji u ponedjelaj treći put u protekle dvije godine bačena je bomba. U eksploziji pukom srećom niko nije povrijeđen, a oštećen je automobil koji je bio parkiran u dvorištu.

Dušan Četnik kaže da su sva tri napada opomena za njihovog sina Milana, koji se zamjerio lokalnoj kriminalnoj grupi, javlja Alo.

Incident se dogodio 6. juna oko 23 sata u ulici Maksima Gorkog 23 u Inđiji. U eksploziji je uništen „punto“ i oštećena fasada na kući, dok je u prethodnom napadu bombom oštećen kombi porodice Četnik.

hro-3x-bacali-boom-(3)
Dušan Četnik / Kombi oštećen u drugom napadu (Foto: Novosti)

Komšije kažu da su vidjele mladića sa kapuljačom kako baca bombu i bježi.

Dušan Četnik kaže da ljeti često sjedi u dvorištu u to vrijeme i da je te večeri igrom slučaja izbjegao bombu.

– Naš sin Milan je prije tri i po godine ranjen u pucnjavi u Inđiji kada je njegov bivši drug iz „kalašnjikova“ ispalio 30 hitaca. Milan je ranjen sa osam metaka, ali je srećom preživio. Na sudu je rekao ko je napadač i uoči izricanja presude, u maju 2014., prvi put je bačena bomba na našu kuću. Milan je otišao u zatvor zbog učestvovanja u tučama i pred kraj njegove robije, u februaru ove godine, usljedila je druga bomba. Oštećen je komšijin automobil, a geleri odletjeli čak do zgrade preko puta. U policiji su nam rekli da su pronašli DNK tragove, ali niko nije odgovarao – tvrdi Dušan Četnik.

hro-3x-bacali-boom-(4)

Ojdana Četnik kaže da je treća bomba bačena poslije Milanovog susreta sa D. C., koji je blizak sa mladićem koji ga je ranio pucajući iz „kalašnjikova“, a u Inđiji je poznat po zelenašenju i dilovanju droge.

– Milan ga je pitao: „Zašto si prijavio moju majku policiji?“, a on mu je zaprijetio prstom i poručio: „Čuvaj porodicu“. Ne branim sina, samo se pitam kako je on bio iza rešetaka samo zbog tvrdnje dilera da mu je tobože prijetio, a nama je stigla treća bomba i niko nije odgovoran – ogorčeno kaže Ojdana Četnik.

U policiji su nam rekli da je istraga pri kraju i da će napadači uskoro biti uhapšeni.

Izvor: fokus



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button