Astrolozi otkrivaju koji će vam biti najsretniji dan ove godine

Astrolozi otkrivaju koji će vam biti najsretniji dan ove godine

Svi mi imamo dane kada nam ništa ne ide od ruke, ali i one kada nas dobro raspoloženje prati od ranog jutra. Prema astrolozima, radi se o sretnom danu u godini koji imaju pripadnici svakog znaka zodijaka. U nastavku otkrijte koji će biti vaš sretan dan u godini pred nama:

Ovan

Sretan dan: 24. novembar 2019.

24. novembar simbolizuje iznenađujući zaokret za ovnove i od tog dana sve će im biti u znaku novog početka. Zbog toga će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku biti posebno uzbuđene i sretne.

Bik

Sretan dan: 18. maj 2019.

Bikovi će najveću sreću ove godine doživjeti 18. maja. Taj dan će im donijeti rješenje problema koji ih jako dugo muči, kao i neočekivano iznenađenje.

Blizanci

Sretan dan: 24. novembar 2019.

Blizanci će 24. novembra zasjati u svom najboljem izdanju. Nakon dugog perioda nesigurnosti, određene stvari riješiće se tog dana. Možda službeni početak dugo očekivane ljubavne veze ili početak na novom radnom mjestu.

Rak

Sretan dan: 3. februar 2019. godine.

Šta je ljepše za rakove od ljubavi? Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku i nemate partnera, trećeg dana februara očekujte susret s osobom koja ima potencijala za dobru ljubavnu vezu. Zauzeti rakovi mogu očekivati vjeridbu.

Lav

Sretan dan: 7. avgust 2019.

Ako ste lav u horoskopu, početak avgusta, tačnije sedmi u mjesecu, oslobodiće vas nekog starog tereta. Bilo da je to tugovanje za bivšim dečkom ili loša navika poput pušenja – novostečena sloboda i osjećaj uspjeha učiniće vas posebno ponosnim i zadovoljnim.

Djevica

Sretan dan: 9. septembar 2019.

Deveti septembar obilježava najopušteniji i najsretniji dan u godini za sve djevice u horoskopu. Osim beskrajnog zadovoljstva koje će ih pratiti cijeli dan, osobe rođene u znaku djevice 9. septembra očekuje i sretna vijest.

Vaga

Sretan dan: 25. novembar 2019.

Kraj novembra za pripadnike horoskopskog znaka vage označava kraj velike svađe ili stalnih prepirki koje imaju s nekom osobom. U njihovom životu napokon će zavladati dugoočekivani mir i harmonija.

Škorpija

Sretan dan: 25. oktobar 2019.

Napuštanje starog posla i traženje novog? Zvuči kao vrlo riskantna odluka, ali ovaj će se potez isplatiti osobama rođenima u znaku škorpije. 25. oktobra smješka im se nova primamljiva ponuda.

Strijelac

Sretan dan: 26. novembar 2019.

Strijelčevi svoj sretan dan ove godine slave u novembru. Zahvaljujući optimizmu i vjeri u sebe, strijelčevi će napraviti lični proboj i približiti se svojim ciljevima, a plodove svoga rada pobraće 26. novembra.

Jarac

Sretan dan: 29. januar 2019.

Već u prvom mjesecu ove godine jarčevi će ostvariti ciljeve koje su dugo odgađali. Bilo da je riječ o malom ili velikom uspjehu, to će im biti velika motivacija za godinu pred njima – u poslovnom i privatnom životu.

Vodolija

Sretan dan: 23. avgust 2019.

U nadolazećem ljetu vodolije će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljive ljude, a iz jednog prijateljstva razviće se romantična ljubavna priča. Ako ste vodolija u horoskopu, 23. avgusta možete očekivati dejt iz snova.

Riba

Sretan dan: 9. novembar 2019.

Postoji razlog za početak radosti početkom novembra za osobe rođene u znaku ribe. Devetog u mjesecu imaće najviše snage, energično će se baviti nedovršenim poslovima, a kao rezultat toga očekuje ih veliki novčani dobitak.

Related Posts

Facebook Comments