NOVITET RUKOMETNOG SP-a KOJI JE GOTOVO SVIMA PROMAKAO: Jeste li vidjeli kakvu nagradu dobija igrač utakmice?

NOVITET RUKOMETNOG SP-a KOJI JE GOTOVO SVIMA PROMAKAO: Jeste li vidjeli kakvu nagradu dobija igrač utakmice?


Međunarodna rukometna federacija odlučila je promijeniti sistem nagrađivanja najboljeg igrača utakmice. Promjenjena je uobičajena praksa nagrađivanja igrača simboličnom nagradom nakon neke utakmice Svjetskog prvenstva.

Umjesto da igrač dobije sat ili neki kipić ili priznanicu, IHF je odlučio da se prosljeđuje donacija opreme mlađim selekcijama klubova slabijeg financijskog stanja.

“Smatramo kako je inicijativa plod sjajne ideje. Vjerujemo da je rukomet najljepša igra na svijetu i drago nam je da možemo omogućiti onoj djeci – koja nisu imala previše sreće – igranje u potpuno novoj opremi. Nadam se da će igrači raširenih ruku dočekati našu inicijativu”, poručio je predsjednik Međunarodne rukometne federacije, Hassan Moustafa.

“Našom inicijativom potičemo igrače da svojim donacijama motivacijski pridonese stvaranju sljedećih generacija budućih zvijezda”, rekao je izvršni direktor tvrtke Hummel, Allan Vad Nielsen.

IHF će svakom igraču utakmice uručiti i Hummelovu majicu kao i diplomu koja će ga uvijek podsjećati da je napravio dobro djelo.

Video u fokusu


Facebook Comments