Klub Dobrovoljnih davatelja poljubaca: Goran Karan vas poziva da budete dio njegovog novog spota

- Kategorija: Cooltura, U fokusu

Želite biti dijelom stvaranja spota Gorana Karana? Pošaljite vaš klip! Zaljubljeni neka pošalju njihov poljubac, a oni koji nisu u vezi, neka  pošlju pusu!

Goran Karan vas poziva da budete dijelom njegove velike ljubavne muzičke priče – poziva vas da pomognete u snimanju njegovog novog spota.

Njegovu poruku svim ljudima koje pokreće ljubav prenosimo u cjelosti:

 

“Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje u snimanju video spota za pjesmu „Jednom dnevno“.

Video ćemo prezentirati kao mali ljubavni glazbeni recept za Valentinovo.

Želite li biti dijelom stvaranja ovog spota, molim Vas lijepo;

Prvo, poslušajte pjesmu

Ukoliko se slažete sa porukom pjesme i želite vašim poljupcem začiniti video za pjesmu, onda, u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite s najdražom osobom na ono posebno “vaše” mjesto.

Okrenite vaš mobitel vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota, bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi.

Ako video snimate u večernjim satima, za dobru snimku trebaće vam dodatno osvjetljenje. Nakon toga, možda vam i ne treba. A, što se mene tiče,  možete ugasiti i snimanje.

U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji još jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu Jednom dnevno i tako  premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo.

Kako?

Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru. Ili poljubite fotografiju voljene osobe na zaslonu… Ili… ma, znam ja, smislićete vi nešto posebno!

Tu digitalnu poruku u boci, taj vaš ciljani solo poljubac ćemo za ovu priliku nazvati – poljubac u boci.

Kad budete zadovoljni snimljenim, video nam pošaljite na mail goranjednomdnevno@gmail.com i to besplatnom aplikacijom wetransfer. Na taj način ćete najbolje prenijeti i sačuvati kvalitetu slike, nama nužno potrebnu za daljnji rad na videu.

Dragi ljudi, da bismo „Jednom dnevno“ učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni.

Želimo biti u okvirima zakonske regulative i vlastite slobodne volje. To Vam, lipi moji, znači da, trebate imati preko 18 godina i da video šaljete i ustupate svojom dobrom voljom i bez naknade.

Dakle, dobrodošli u naš ekskluzivni klub Dobrovoljnih davatelja poljubaca. Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru redatelja Željka Petreša i mene, ulaze u spot za pjesmu Jednom dnevno. Da bi pjesmu predstavili u vrijeme Valentinova, rok za slanje snimljenih poljubaca je do dvadesetpetog januara 2019. godine.

Sritna vam Nova godina i – ljubite se, bar Jednom dnevno!”

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments