Vijesti

Nacrt zakona o porijeklu imovine na sjednici Vlade KS

Nacrt zakona o porijeklu imovine i Prijedlog zakona o plaćama i naknadama u organima vlasti bit će danas razmatrani na sjednici Vlade Kantona Sarajevo.

Na dnevnom redu su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju za 2017. godinu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, Psihijatrijske bolnice, Apoteka Sarajevo, Doma zdravlja, Zavoda za bolesti ovisnosti, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za medicinu rada, Zavoda za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva, Zavoda za zaštitu zdravlja studenata, Zavoda za sportsku medicinu, Zavoda za zdravstvenu zaštitu zaposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova, Zavoda zdravstvenog osiguranja.

Možda će Vas zanimati i:

Između ostalog, bit će razmatrani i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju kulturnih i obrazovnih institucija, Kamernog teatara ’55, MES-Međunarodniogteatarskog festivala- Scena MESS, Muzeja Sarajeva, Historijskog arhiva, Muzeja “Alija Izetbegović”, Centra za kulturu te Univerziteta u Sarajevu za 2017. godinu.

FenaKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button