“Zimski grad” u potpunosti opravdao očekivanja Tuzlaka i drugih posjetitelja

“Zimski grad” u potpunosti opravdao očekivanja Tuzlaka i drugih posjetitelja


Manifestacija ˝Zimski grad˝ koja se održava u Tuzli na Trgu slobode u potpunosti je opravdala očekivanja građana i posjetitelja grada.

Podsjetimo, postavka “Zimski grad” trajala je mjesec dana, a završila se 7. januara 2019. godine. Zimske kućice sa bogatom gastronomskom ponudom uz kuhano vino iz najboljih podruma aromatizirano i bez arome svake večeri privukle su brojne brojne posjetioce. Posebno veliki odziv bio je na nastupima Goce Tržan, Amela Ćurića i Al Dina koji su uprkos hladnom vremenu do maksimuma zagrijali atmosferu u Zimskom gradu na Trgu slobode gdje je u prazničnoj atmosferi uživalo više hiljada osoba.

Osim Goce Tržan, Amela Ćurića i Al Dina i mnogi drugi brojni muzičari su nastupili u okviru manifestacije “Zimski grad” pa je tako publika imala priliku da uživo posluša Jasmina Stavrosa, rok bend “Infuzija” iz Bratunca, koji čine otac i dva sina, zatim “E-Not Band” iz Tuzle, grupu Retro, TNT Band, Big Brothers Band…

Sigurni smo da  ste pronašli nešto i za sebe u bogatom programu Zimskog grada ali i u posavljenim zimskim kućicama u kojima ste mogli popiti i pojesti mnogo domaćih zimskih delicija.

Zimski grad organizovali su Magic Factory, Life style, Venus Amica u saradnji sa Gradom Tuzla.

Video u fokusu


Facebook Comments