Zanimljivosti i zabava

Grabar-Kitarović hit u Indiji: “Sama kreči, ne može da plati radnike jer ne želi krasti novac svog naroda”










Nakon što je do Nigerije stigla lažna vijest da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović lično vozila autobus sa fudbalerima reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine osvojila vicešampionsku titulu, ona je sad hit i u Indiji, opet zahvaljujući lažnim vijestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje.

Do Indije su nekako došle fotografije koje je Kolinda 2015. godine objavila na svom Facebooku, a na kojima ona u hlačama s vojničkim uzorkom kreči stan. Fotografije su postale viralni hit među Indijcima, a još je zanimljiviji tekst koji je neko nadodao uz njih.

Možda će Vas zanimati i:

https://www.facebook.com/SatyamevJayateIndiaa/photos/a.470010303080176/1827132634034596/?type=3

– Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer uz svoju platu ne može priuštiti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odijela od milion rupija i satove od još nekoliko milijuna te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo – stoji uz fotografije Kolinde na ljestvama.

– Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi krasti novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW! – zaključili su neki Indijci.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1951831311506154&set=a.745067782182519&type=3&theater

Kolinda je pažnju svjetske javnosti pobrala na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji gdje je ulijetala u svlačionicu igračima, grlila ih tokom dodjele medalja, ljubila pobjednički pehar te navijala u hrvatskom dresu.

Index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button