Počinje najveći radijski show posvećen ženama u Bosni i Hercegovini

Počinje najveći radijski show posvećen ženama u Bosni i Hercegovini


One ne lete, ali imaju super moći. One nisu izmišljenje i mijenjaju svijet u kojem živimo. One su uspješne, moderne i hrabre. One su super žene preko radio antene. Samo na Kameleonu.

Najveći radijski show program posvećen ženama u Bosni i Hercegovini počinje na Kameleon radiju. Emisija koja će u prvoj sezoni predstaviti 30 Super žena, koje čine neke najuspješnije i najutjecajnije žena u Bosni i Hercegovini, sa još 30 istaknutih novinarki koje će svake sedmice analizirati aktuelne teme u BH društvu.

Već nekoliko godina, prepoznajemo, predstavljamo i promovišemo najuspješnije žene naših prostora kroz web site www.zenski.ba i nakon 3 godine, Super žene predstavljamo i na radiju ali i kroz video intervjue.

Radio Kameleon uz podršku CPCD-a, a u okviru IMEP projekta, realizirat će serijal emisija „Super žena preko radio antena“. Emisija ima za cilj da kreira nove pozitivne medijske slike na području afirmacije žena i ravnopravnosti spolova u svijesti građana i medija, ali i konkretnim reakcijama na istu, poboljšati položaj žene u bh. društvu, te skrenuti pažnju medija na ovu tematiku.

Emisiju možete slušati na vašoj omiljenoj radio stanici, ali i gledati na youtube kanalu ili na portalu Radio Kameleon. Pratite nas na našoj facebook stranici, kao i na instagramu i saznajte koje to super žene gledamo uskoro.

Video u fokusu


Facebook Comments