KulturaZanimljivosti i zabava

NAJAVLJUJEMO: BLOGER FEST – više od festa!
BLOGER FEST je manifestacija koja će okupiti vodeće ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gdje će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni, ali i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaiciju na Balkanu, koja za cilj ima da uzdigne blog kao formu na jedan viši nivo. BLOGER FEST je više od festa, to je stil, način i kretanje kroz život. Učenje, rad i motivacija naši su ciljevi, a festival je samo kruna naših dosadašnjih dostignuća.

U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB, Takovska 8, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2018.

BLOGER FEST  je neprofitabilno udruženje građana blog zajednice sa ovih prostora koje ima za cilj da promoviše ideju bloga kao postojeće aktuelno i isplativo zanimanje u svijetu, a sada i kod nas.  Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svijetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi!

Ukoliko nisi bloger/instabloger, a rado čitaš i pratiš neke, dođi da podržiš svog favorita. Festival je namijenjen svim uzrastima, blogera i instablogera iz svih oblasti.

Karte su u prodaji online preko Eventim.rs, dostupne su i na svim EVENTIM prodajnim mjestima i ovlašćenih partnera.

 

Web sajt: www.blogerfest.com

Facebook: https://www.facebook.com/blogerfest

Instagram: https://www.instagram.com/blogerfest

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button