LifestyleU fokusu

Novogodišnja noć: 8 savjeta kako da organizujete porodičnu proslavu kod kuće

Proslava Nove godine kod kuće uopšte ne mora biti dosadna, a sa djecom se možete izvrsno zabaviti. Uz malo kreativnosti i mašte, pronađite sadržaje koji će svima odgovarati.

Ukrasite vaš dom

Svoj dom možete ukrasiti jednostavnim, ali i efektnim dekoracijama, u čijem stvaranju ćete uživati. Prošetajte prodavnicama i pronađite adekvatne ukrase za vas, a ukoliko ste raspoloženi, napravite ih sami.

Pozovite prijatelje sa djecom

Uzbudljivu atmosferu u domu lako ćete napraviti ukoliko pozovete prijatelje koji imaju djecu sličnog uzrasta. Djeci će biti zabavno sve vrijeme dok se igraju, a vi ćete moći da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim prijateljima.

Iskoristite mirišljave svijeće za dobru atmosferu

Aromaterapija utjecaće pozitivno na vaše raspoloženje, a pomoći će i u stvaranju intimnije atmosfere ukoliko isključite svjetla. Izaberite miris lavande ili vanile.

Trpeza u prazničnom duhu

Nema razloga da vam novogodišnja trpeza izgleda dosadno. Ukoliko ste se već potrudili da napravite razne đakonije, učinite i da sto bude spektakularan. Salvete i tanjiri neka budu sa novogodišnjim motivima, a sto dekorišite i raznim ukrasima i figuricama.

Novogodišnji kolačići

Mislite da ih je teško napraviti? Zapravo, nije. Potrebno je da odete do radnje i nađete kalupe u obliku zvijezda kako bi vam kolačići imali takav oblik. Kasnije ih samo dodatno ukrasite jestivim šljokicama.

Novogodišnji maskembal

Dosadili su vam standardni novogodišnji modeli haljina? Organizujte novogodišnji maskembal! Tako ćete stvoriti još jednu divnu uspomenu, a i biće vam preslatko da vidite svog mališana u kostimu irvasa.

Pokloni za najdraže

Ovaj ritual sa poklonima uopšte nije loš. To ne moraju biti skupe stvari, već nešto što će pokazati koliko dobro poznajete osobu kojoj ste kupili poklon.

Šampanjac u 12

To što ste kod kuće uopšte ne znači da ne možete adekvatno da proslavite Novu godinu. Tradicionalno možete nazdraviti šampanjcem u ponoć, a za vaše mališane kupite one dječije bezalkoholne šampanjce koji će im se sigurno dopasti. Uživajte!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button