4 najfatalnija ženska horoskopska znaka kojima jači spol ne može da odoli

- Kategorija: Astro

Žene su zaista prekrasna stvorenja i muškarci ih jednostavno moraju voljeti i brinuti o njima. Dame to znaju i najčešće dobijaju ono što žele. Međutim, žene u ovim horoskopskim znakovima se naročito izdvajaju. One su u stanju da učine da muškarci izgube razum. Uprkos činjenicu da su sve žene lijepe i božanstvene na svoj način, ove mogu osvojiti srce svakog muškarca. Pogledajte koja su to četiri ženska horoskopska znaka koja muškarci obožavaju.

Vaga

Vaga

Ove žene su poznate po svojoj ljubavi, osjećajnosti i lijepom ponašanju. One odišu elegancijom i sofistiranošću, poput luksuznog nakita ili parfema. Njihov muškarac mora biti vrijedan njihove elegancije.

Djevica

Devica

Žene rođene u ovom znaku uvijek su dostojanstvene, a istovremeno i emotivne i sposobne da sakriju ta ista osjećanja. Njihove unutrašnje ambicije skoro uvijek ostaju nerazjašnjene. Djevice posjeduju lijepe manire i uvijek se ponašaju kao prave dame. Ako osjete da su ugrožene, sposobne su da uzvrate.

Strijelac

Strelac

Ovo je žena upečatljivog izgleda. Uvijek izgleda pravedno i savršeno jer je sposobna da sakrije previranja u ličnom životu i karijeri od tuđih očiju. Ona ne želi da pokaže slabost, vidi saosjećajne poglede i da izgleda kao gubitnik u tuđim očima.

Ribe

Ribe

Svaki muškarac potajno sanja o ovoj ženi. Ona izgleda krhko, nježno i ranjivo. Njena snaga je njena slabost. Koji muškarac bi odbio da bude podrška za to divno, bespomoćno stvorenje kome je toliko potrebna zaštita i pomoć? Nježnost ove žene budi pravu prirodu muškarca. Pored nje, on se osjeća kao pravi zaštitinik i lovac, spreman da ubije mamuta kako bi njoj izmamio osmijeh.
Fokuzz.com

Facebook Comments