LifestyleU fokusu

DARUJ I SLAVI: Kameleon svoj 26. rođendan poklanja djeci – pridruži se akciji I TI!

RADIO KAMELEON 26. decembra slavi 26. rođendan. Vrijeme je praznika, a mi smo već prerasli sve poklone. Najveći poklon jeste da zajedno možemo pomoći nekim klincima i klincezama koji su naša budućnost.

Ovim putem pozivamo svu našu dobru raju, prijatelje, poslovne partnere, slušaoce/teljke da umjesto raznih poklona Radio Kameleonu, svoj “poklon” uplate na račun World Visiona i da zajedno obradujemo one kojima će to najviše značiti. 

Možda će Vas zanimati i:

Rođendanski poklon (ujedno donaciju za one kojima će to najviše značiti) možete uplatiti putem Kameleonove otvorene rođendanske kampanje na web stranici www.darujislavi.ba ili ukoliko se predloženo ne uklapa u Vaše želje, uplatite naš poklon na WORLD VISION BiH, transakcijski račun u Raiffeisen banci 1610000000000011, broj partije : 030001416-4, uz naznaku ‘Za Kameleonov rođendan’ . 

Svaki donator će primiti izvještaj sa svim relevantnim informacija koje će između ostalog sadržavati zahvalnicu od strane djeteta.  Iznos nije ograničen ni minimalno ni maximalno – nego taman onoliko koliko će i Vas učiniti sretnim.

Idemo još jednom pokazati da smo najbolja ekipa na svijetu.

Sve vas pozivamo na rođendanski party u sklopu Zimskog grada Tuzla 26.12.2018 od 20:00h uz koncert Crvene Jabuke 🙂 🙂 🙂 

Vaš KAMELEEEEEOONN 🙂

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button