MODRIĆ DOŽIVIO PRAVI ŠOK NA DODJELI ZLATNE LOPTE! Kolinda mu se javila s vrlo snažnom porukom

MODRIĆ DOŽIVIO PRAVI ŠOK NA DODJELI ZLATNE LOPTE! Kolinda mu se javila s vrlo snažnom porukom

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić dobio je Zlatnu loptu, a veliko iznenađenje priredio mu je France Football. Naime, osim što su mu pustili poruke roditelja, s videozida mu se na opće iznenađenje mnogih javila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Zahvaljujem tebi Luka i cijelom timu na vašem historijskom uspjehu. Vratili ste nam optimizam, vjeru i nadu, a svojim profesionalnim ponašanjem na ličnom i sportskom nivou postao si uzor i inspiracija mnogim mladima, ali i svima nama. Bili smo s vama u svakom trenutku, naše nade, osjećaji, emocije koje smo proživljavali kod svakog zabijenog gola, kod svake pobjede, pratile su vas sve do kad niste našli na mjesto na koje pripadate – među najbolje. Osvojili ste srca cijelog svijeta”, rekla je predsjednica najboljem igraču svijeta.

Na koncu je još naglasila.

“Vaša postignuća i uspjesi naših sjajnih sportista rezultat su teškog rada, vjere i podrške vaših porodica. Vjerujem da ćete nastaviti s uspjesima i da ćete u novim prilikama ponosno nositi našu crveno bijelu šahovnicu i nastaviti ispunjavati snove svojih navijača za svoju voljenu Hrvatsku koja se toliko ponosi s vama”, rekla je predsjednica.

Dnevno.hr

Facebook Comments