HELEM NEJSE: “U Tuzlu donosimo uređaj od 150 kila koji pušta svjež zrak”

HELEM NEJSE: “U Tuzlu donosimo uređaj od 150 kila koji pušta svjež zrak”

Praznična sezona redovno donosi i najrazličitije partije, provode… a šta su provodi bez dobrih koncerata?

Tuzla je bila i do kraja godine će biti domaćin fenomenalnim izvođačima, a i decembar će biti ispunjen muzičkim eventima. Teško da ćete se moći odlučiti na koji da odete.

Ali ovog petka ćete, definitivno, večer sačuvati za koncert mega zabavnog sarajevskog dvojca – HELEM NEJSE. Sedmog decembra raju povedite u klub Palma i uživajte maksimalno.

I naš Ivan je uživao u Jutarnjem programu jer mu je gost preko telefonske žice bio Gagara. 

Bili ste u Tuzli na Kaleidoskopu, otkud vas opet?

Bili smo i bilo nam je pravo dobro, samo nastupi na festivalima su inače kratki. Mi imamo super publiku u Tuzli i eto nas u petak da im priuštimo pravu Helem Nejse noć.

Znamo svi da vaši koncerti nikada nisu isti. Šta pripremate Tuzlacima za petak?

Volimo uvijek publici prirediti iznenađenje. Ali neću ti otkriti, jer nije to to onda. Možda će bit neki gosti, možda nešto drugačije  izvedeno na stage-u… s nama je sve moguće. A donosimo i jedan ogroman uređaj od 150 kila, koji će puštat SVJEŽI ZRAK nama na binu i među publiku.

Gagara je poslao ogroman pozdrav iz zagađenog Sarajeva za zagađenu Tuzlu i pozvao sve Tuzlake i “Tuzlakinje” u Palmu u petak, kako je rekao “da se dobro iznojimo i iskačemo, jer od Tuzle smo to inače i navikli. Svugdje ljudi skaču, al nigdje ko u Tuzli” .

 

Facebook Comments