BiH

Dodik: Neka se ova godina nikada ne ponovi, želim da se vratimo normalnom životu













Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim građanima BiH novu 2021. godinu, sa željom da bude bolja i uspješnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju virusa korona koja je iz korijena promijenila živote svih ljudi u svijetu.

“Želim da predstojeća godina bude što ljepša, a da ovu 2020. što prije zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uvjeren sama da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnijela brojne živote i čije su crne brojke obilježile godinu za nama”, istakao je Dodik.

On je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svijetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mjere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

“Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost”, poručio je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima sretnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu.

“Sa vjerom u bolju budućnost, još jednom molim sve ljude da čuvaju svoje zdravlje, poštuju preporučene epidemiološke mjere, te da predstojeće praznike provedu u krugu svojih najbližih”, naglasio je Dodik.

Izvor: Klix.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button