KK LIONS: Besplatni treninzi i praznično darivanje za klince i klinceze tokom decembra

KK LIONS: Besplatni treninzi i praznično darivanje za klince i klinceze tokom decembra


Počinje mjesec praznika i darivanja. Svi se trude usrećiti i izmamiti osmijeh svojih najbližih, prijatelja, kolega, saradnika, a oni čiju radost najviše volimo su svakako djeca.

To odlično znaju i u KK Lions iz Tuzle. Njihove male košarkašice i košarkaši su njihovo najveće blago i u toku decembra imaju posebne poklone za njih. I ne samo za one koje su članice i članovi njihovog kluba, nego i one koji će to tek postati.

Pozivam sve roditelje da dovedu svoju djecu kod nas na trening. Ukoliko to urade u decembru mi im poklanjamo prvi mjesec besplatnog treninga”, poručuje trener Amir Delalić.

Biće tih mjesec dana dovoljno da se klinceze i klinci zaljube u košarkašku loptu, parket i atmoferu koju sa sobom nose treninzi i košarka, sama po sebi. A kad zavole sport, tu su mnogi domaći i međunarodni turniri i takmičenja kako bi jačali svoj takmičarski duh i izrasli u prave borce na terenu, ali i u životu.

KK Lionsi su klub sa 10-ogodišnjom tradicijom, sa brojnim medaljama i peharima u svojim vitrinama, sa ogromnim brojem mladih sportista koji su bili ili još uvijek jesu njihovi članovi i povjerenjem koje uživaju kod roditelja djece koja treniraju u njihovom klubu. Jer da tog povjerenja nema ne bi 100-tinjak djevojčica i dječaka s njihovim iskusnim trenerima učili prve košarkaške korake, a poslije izrastali u vrsne sportiste.

Da KK Lions nije samo još jedan klub u nizu, pokazuje i njihovo zajedništvo. Kako trener Delalić ističe, oni su jedna ogromna porodica u kojoj svi misle na one druge. Na terenu i van njega. Pa kako je u pitanju mala raja, novogodišnji praznici ne prolaze bez Djeda Mraza i paketića.

Tako će biti i ove godine. Za nove članove porodice, tu je i gratis mjesečna članarina.

Sigurni smo da ste se uvjerili da je KK Lions najbolje mjesto gdje vaše dijete treba provodi slobodno vrijeme. Pristup kakav imaju u ovom klubu i košarka su dobitna kombinacija kada je u pitanju sretno djetinjstvo i odrastanje vašeg djeteta.

Za sve informacije pozovite broj telefona 062 594 358.

 


Facebook Comments