Petosatni Maraton na novoj najvećoj lokaciji u Tuzli

Petosatni Maraton na novoj najvećoj lokaciji u Tuzli


Ljubitelji elektronske muzike dolaze na svoje, a da je 23 sretan broj potvrdiće maraton elektronske muzike u tuzlanskom Mejdanu ovog dvadeset i trećeg novembra.

Doslovno, Goran Emkić u svom prvom  samostalnom maratonu od punih pet sati priprema novo iskustvo za sve one koji prate događaje koje organizuje Particooltura+.

Nakon izuzetno uspješnih partija i totalne posjećenosti, potpuno rasprodatih karata ovaj događaj je evoluirao u ovo što će se dvadeste i trećeg desiti u Mejdanu.

Iz organizacije su obećali dobro zujanje u ušima i svjetlosne efekte koji će čitavom scenskom nastupu dati jedan ozbiljan i krajnje kvalitetan oblik, izgled i zvuk.

”Cijeli event ćemo popratiti najsavremenijim svjetlom i zvukom, tako da sve posjetioce ovogodišnjeg Maratona očekuje pravi audio-vizuelni spektakl” – kaže Goran Emkić, glavni izvođač Goran Emkic 5h Maraton Particooltura+ 2311 @SKPC Mejdan

U jutarnjem programu Radio Kameleona, slušatelji mogu učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti besplatne ulaznice za dolazeći Maraton u Mejdanu.


Facebook Comments