BiznisTuzla

Međunarodni aerodrom Tuzla izdaje poslovne prostore: Kirija unaprijed za minimalno 30 mjeseci

Međunarodni aerodrom Tuzla uputio je Javni poziv pravnim i fizičkim licima u svrhu iskazivanja interesa za zakup poslovnih prostora.

Dva poslovna prostora koja su predmet javnog poziva nalaze se u okviru putničkog terminala JP “Međunarodni aerodrom Tuzla”. Oba poslovna prostora su predviđena za namjenske djelatnosti i to restoran s kuhinjom (restoran površine 151,50m2 i kuhinja površine 52,00 m) te Snack Bar površine 15,80 m2 uz ostavu od 6,30 m2.

Možda će Vas zanimati i:

Predmet ovog Javnog poziva kako se navodi je prikupljanje pisanih ponuda (pisma namjere) za iskazivanje interesa za zakup poslovnog prostora i to na slijedeći način: za zakup poslovnog prostora nakon okončanja dogradnje i rekonstrukcije namjenskog objekta. Izražavanje interesa na temelju ovog javnog poziva u obliku dostavljanja ponuda (pisma namjere) za zakup poslovnog prostora ne stvara obvezu ponuđaču.

Na ovaj Javni poziv mogu se javiti sva pravna i fizička lica koja obavljaju ili imaju namjeru obavljati djelatnost u BiH.

Ponuđači su dužni dostaviti slijedeće: podatke o ponuđaču (ime, prezime i adresu odnosno naziv i sjedište), izvod iz sudskog registra ili rješenje iz privrednog odjela suda, opis dosadašnjeg poslovanja ponuđača sa odgovarajućim referencama i eventualnim franšizama.

Međunarodni aerodrom Tuzla napominje u javnom pozivu kako se zakupnina se plaća avansno, minimalno za 30. mjeseci kao i to da će prednost u odabiru imati ponude onih ponuđača koji već obavljaju djelatnost u prostorima JP „Međunarodni aerodrom Tuzla“ d.o.o. i koji uredno izmiruju sve dospjele obaveze.

Više detalja sva zainteresovana fizička i pravna lica mogu pronaći na OVOM LINKU ili kontaktirati broj telefona +387 35 745 610.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button