NAKNADNO PROŠIRENI SPISKOVI: ŽKK RMU Banovići i Jurčenko kandidovani za najbolji klub, odnosno najboljeg trenera u BiH u 2018.

NAKNADNO PROŠIRENI SPISKOVI: ŽKK RMU Banovići i Jurčenko kandidovani za najbolji klub, odnosno najboljeg trenera u BiH u 2018.

Nakon špekulacija u medijima da će se ŽKK RMU Banovići i trener prvakinja BiH Goran Jurčenko naknadnim nominacijama naći u širem krugu za nabolje sportske ekipe, odnosno za trenera godine,  danas je stigla i zvanična potvda o naknadnom broju proširenih nominacija.

Za najboljeg sportistu u godini na izmaku konkuriše 27 kandidata. U konkurenciji za najbolju sportistkinju je uvršteno 13 kandidatkinja. Za najbolji sportski kolektiv prvobitno su uvrštena 23 tima, a naknadno je broj proširen nominacijom ŽKK RMU Banovići. Osim što su aktuelne prvakinje BiH ušle u širu konkurenciju i njihov trener Goran Jurčenko je nominovan za nagradu trener godine, prenose  “Nezavine novine”.

Treća sjednica stručnog žirija 18. Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine u organizaciji “Nezavisnih novina” i RTV BiH danas će biti održana u Banjaluci.

U Gradu na Vrbasu članovi žirija, kojim ove godine predsjedava Mirza Teletović, krenuće u finalizaciju posla u vezi sa selektiranjem najboljih među najboljima.

Nakon što su na prošlom mostarskom sastanku usvojene šire liste u svim konkurencijama, danas će na trećoj sjednici popis biti redukovan.

Današnja sjednice žirija biće održana u zgradi “Nezavisnih novina” u Banjaluci sa početkom u 13 časova. Pokrovitelj najrelevantnijeg izbora najboljeg sportiste BiH tradicionalno je Predsjedništvo BiH. Partner Izbora je Olimpijski komitet BiH, a neizostavnu podršku pruža i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Svečana 18. manifestacija biće održana 17. decembra u hotelu “Holiday” u Sarajevu sa početkom u 20 časova uz direktan prenos na BHT1.

R.BH/Nezavisne novine

Facebook Comments