BiznisTuzla

Bingo City Centar Tuzla proslavio drugi rođendan: Najavljeno proširenje objekta

Cjelodnevnom zabavom, puštanjem balona, mnogobrojnim popustima, poklonima, nagradnom igrom, podjelom rođendanske torte i koncertom Lexington benda, Bingo City Centar u Tuzli obilježio je dvije godine rada i postojanja.

Danas je okončana i velika nagradna igra koja je trajala mjesec dana, a bila je priređena upravo povodom druge godišnjice Bingo City Centra. Bojan Vasković pjevač Lexington benda iz velike kutije izvukao je dva računa i tako donio sreću za Admiru Zulić i Radomira Gajića kupce koji su osvojili glavne nagrade od po 6.000 KM koje će moći potrošiti u Bingo City Centru.

Možda će Vas zanimati i:

Menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić u izjavi za medije je kazala kako današnja posjeta kupaca najbolji dokaz da se u proteklom periodu radilo dobro.

“Danas smo tu skupa sa našim dragim kupcima i posjetiocima uz brojne aktivnosti i sadržaje obilježili i proslavili drugi rođendan. Zasladili smo se tortom, izvuki smo dobitnike nagradne igre i na kraju uživali  u svirci  Lexington benda. Mogu slobodno da kažem da je Bingo City Centar ostvario svoju misiju jer nije postao samo mjesto dobrog shopinga već zaista mjesto, kako mi volimo da kažemo, gdje želje ožive. Postali smo mjesto u kojem uživa cijela porodica i svako za sebe uspije pronaći sadržaj koji mu je interesantan”, kazala je Lidija Tomić i na kraju dodala: “Mi stalno pratimo šta je to aktuelno u svijetu i nastojimo da pratimo trendove. Za treći rođendan vrlo je moguće da ponudimo više sadržaja i to u proširenom Bingo City Centru koji će biti većih gabarita”, istakla je Tomić.

Kako saznajemo Bingo City Centar uskoro bi mogao krenuti sa proširenjem postojećeg objekta čime bi se dobilo dodatnih oko 12.000 kvadratnih metara prostora. Novi, odnosno dograđeni dio Bingo City Centra sadržavao bi i moderno opremljen fitnes centar, dodatne objekte namijenjene za ugostiteljstvo, ali i mnoge druge sadržaje koji će uz postojećih više od 50 brendova omogućiti svim posjetiocima da uživaju boraveći na ovom mjestu.

Tuzlanski.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button