Najveća i najrelevantija konferencija o industriji 4.0 i proizvodnji u BiH: U Tuzli će se okupiti stručnjaci iz cijelog svijeta

Najveća i najrelevantija konferencija o industriji 4.0 i proizvodnji u BiH: U Tuzli će se okupiti stručnjaci iz cijelog svijeta


Tuzla će 28. i 29. novembra biti regionalni centar za sve aktere uključene u razvoj industrije: vlasnike kompanija, CEO, istaknute inženjere, tehnologe, privredne komore i ministarstva, eminentne profesore, stručnjake, inovatore i medije.

U okviru prve međunarodne „SEDMICE INŽINJERSTVA U BIH“, centralni događaj biće treći Business strategic forum, a održat će se u Bosankom kulturnom centru Tuzla i Cinestaru u Bingo City Centru Tuzla.

BSF nije događaj samo za stručnjake, nego i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

Renomirana imena za govornicama BSF-a 

Ovaj event u Tuzli će okupiti preko 50 istaknutih imena iz svijeta inženjerstva, tehnologije, privrede i business-a iz naše zemlje, regije i svijeta.  Za početak otkrivamo nekoliko imena koja će sa svim učesnicima BSF-a podijeliti priče o svojim mega uspješnim poslovnim pričama koje su ispričali u zemljama širom svijeta. 

Prof. Roberto Saracco, ITALIJA.

On je Senior member IEEE i vodi Industry Advisory Board u okviru Future Directions Committee. Život je posvetio matematici i računarskim naukama. Predsjednik je Odbora za buduće i savremene tehnologije u Institutu za elektroniku i elektrotehniku u Italiji. Predaje master kurs o predviđanju tehnologije i tržišnom uticaju na Univerzitetu u Trentu. On je objavio više od 100 radova u časopisima i 14 knjiga. ZALJUBLJENIK U TEHNOLOGIJE.

Saznajte: KAKO ĆE PAMETNI GRADOVI IZGLEDATI ZA 10 GODINA. FIRE CHAT SA EDDI-jem Čustovićem 

Eddie Ćustović. AUSTRALIJA.

Predsjedavajući IEEE Industry Engagement, IEEE Publication Services & Products, IEEE Strategic Alignment & Oversight. On je i osnivač i direktor La Trobe Innovation & Entrepreneurship Foundry (LIEF). INOVATOR, PODUZETNIK, MENTOR, LIDER.

Mirza Cifrić. SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE.

Suosnivač je i izvršni direktor kompanije Veritas Genetics, dva puta proglašene jednom od 50 MIT Tech Review najinovativnih na svijetu, a taj revolucionarni pristup tretira DNA kao silikonski čip 21. vijeka, koji već danas fundamentalno utječe na sve aspekte života. LIDER I PODUZENTIK-PIONIR START UP BIZNISA NA POLJU PRIRODNIH NAUKA.

Saznajte: KAKO BITI MEĐU 50 NAJPAMETNIJIH KOMPANIJA NA SVIJETU???

Prof. Ahmed Kovačević. VELIKA BRITANIJA.

Howden katedra – Engineering Design and Compressor Technology na City, Univerzitetu u Londonu, odsjek mašinstvo i aeronautika. On je autor ili koautor 4 knjige, članaka u 21 časopisu, 100 konferencijskih izlaganja, više od 50 industrijskih izvještaja, a ima pravo na nekoliko patenata i dobitnik je 7 nagrada. PROFESOR. AUTOR. INOVATOR.

Tibor Cara, AUSTRALIJA.

Izvršnik direktor i vlasnik je kompanije GeoWAN, najveće IoT privatne mreže u Australiji. On je ekspert za IoT iz biznis perspektive. PODUZETNIK NOVIH TEHNOLOGIJA. 

Aleksandar Mastilović. BOSNA I HERCEGOVINA.

Stručni je savjetnik generalnog direktora Regulatorne agencije za komunikacije Bosne i Hercegovine. Dobitnik prestižne Marie Curie stipendije od strane EU, aktivni je IEEE volonter i autor većeg broja naučnih i stručnih članaka. INŽENJER I NAUČNIK. 

Emir Džanić. HRVATSKA.

Osnivač, partner i direktor Cambridge Innovative System Solutions. Doktorirao je na temu Otvorene inovacije i organizacijska kultura. On je konsultant velikim kompanijama i ministarstvima u području inovacija i upravljanja promjenama. Prva iskustva je stekao kao osnivač i direktor proizvodne kompanije u kozmetičkoj industriji. EKSPERT U ODRŽIVIM INOVACIJAMA.

POSTANI DIO NAJVEĆE ZAJEDNICE INŽENJERA U BiH.

PRIJAVI SE I OTKRIJ DETALJAN PROGRAM NA

 www.bhing.ba

 

 


Facebook Comments