Promo

Besplatan edukativni i mentorski program MF banke za klijente koji žele da pokrenu ili unaprijede poslovanje










MF banka je pokrenula jedinstveni servis podrške za svoje klijente koji žele da započnu ili unaprijede sopstveni biznis. Potpuno besplatan edukativni i mentorski program vodiće stručnjaci iz različitih oblasti poslovanja koji svim prijavljenim i zainteresovanim klijentima mogu pružiti potrebno znanje i iskustvo.

Program pod nazivom MF mentor nudi različite aspekte prevazilaženja problema u poslovanju, kao i detaljnu analizu logističkih procesa sa kojim se preduzetnici susreću. Iz MF banke navode kako su obezbijedili pažljivo odabran tim stručnjaka, posebno obučen za ovaj vid mentorstva, spremnih da se stave u „cipele preduzetnika“ i pomognu sve zainteresovane kroz put pokretanja, vođenja i unapređenja poslovanja.

„Program je prvenstveno namijenjen mladim preduzetnicima, ženama u biznisu i preduzetnicima iz agrarnog sektora, a cilj nam je da njihovu hrabrost i posvećenost dodatno osnažimo iskustvom i znanjem te da im omogućimo dodatno usavršavanje u poslovnom svijetu“, rekao je Bojan Luburić, predsjednik Uprave MF banke.

Važan dio ovog programa je online platforma https://el.mfbanka.com/ koja će preduzetnicima omogućiti besplatan pristup mnoštvu vrlo korisnih biznis materijala iz raznih sfera poslovanja kao što su prodaja, mentorstvo, finansije, marketing, odnosi sa klijentima, registracija i vođenje biznisa, informacije i podrška u izradi biznis planova. Edukativni program traje šest mjeseci, a svako ko se prijavi stiče mogućnost da dobije ličnog mentora.

Ovo nije prvi put da MF banka ulaže u edukaciju svojih klijenata. U prethodnoj godini organizovali su jednodnevne radionice o posljedicama pandemije na poslovanje, pružajući stručne savjete za njihovo prevazilaženje.

Program MF mentor realizuje se u saradnji sa Evropskim fondom za jugoistočnu Evropu (EFSE) i uz podršku EU. Prijavite se na program putem email adrese infoelearning@mfbanka.com.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button