Sport

“Gazi balije” odjekivalo u Širokom: Golman Mladosti reagovao nakon vrijeđanjaTo je zabilježio i delegat ove utakmice Lazar Martinović iz Čapljine, koji je u svom izvještaju napisao sljedeće:

Organizacija utakmice po propozicijama natjecanja BH Telecom Premijer lige BiH. Klub domaćin osigurao sve uvjete potrebne za odigravanje utakmice. Održan brifing na vrijeme, sa svim službama i službenim licima. Službeni predstavnici klubova, sukladno propozicijama natjecanja, dostavili popise sa jasno naznačenim igračima do 21 godine i igračima stranim državljanima. Izvršen pregled sportskih iskaznica i licenci bez primjedbi. Na terenu, za vrijeme igre, nije bilo incidenata, dok je u dijelu tribine gdje su bili domaći navijači bilo nasportskog ponašanja (pirotehnika, navijanje), više u izvješću. Doček i ispraćaj gostujuće ekipe i službenih lica fer i korektan.

Možda će Vas zanimati i:

Nakon utakmice se oglasio i golman gostiju Semir Bukvić, koji je putem facebook statusa iskazao svoje nezadovoljstvo tretmanom od strane publike na Pecari.

Fokus.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button