Liner Bus: Najpovoljnija ponuda ka najvećoj književnoj manifestaciji u Hrvatskoj

Liner Bus: Najpovoljnija ponuda ka najvećoj književnoj manifestaciji u Hrvatskoj


Zagrebački velesajam Interliber 2018 na rasporedu je od trinaestog do 18. novembra sa rekordnim brojem izlagača i naslova, pisaca i uopšteno svih zaljubljenika u knjigu. Ovaj veliki književni događaj okuplja najrazličitije ljude, profesije, ukuse i generacije – jednom riječju knjigoljupce.

Liner Bus, nakon bogatog programa za sajam knjige u Beogradu i ogromnom potražnjom u kojoj se tražila karta više nudi prevoz na najveći književni događaj u Hrvatskoj Interliber 2018, te posjetu šoping centru Arena i centru grada Zagreba.

Dodatne pogodnosti

Uporedo sa posjetom Interlibera, Linerovi putnici će imati mogućnost da obiđu Arenu, najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli koji je u decembru 2017. godine ostvario rekordnu posjećenost.

Posjeta centru grada Zagreba je još jedna mogućnost koju je Liner bus pripremio za svoje putnike i oni koji nisu imali priliku da posjete hrvatski kapitalni grad doživjet će iskustva za pamćenje.

Za Zagreb kažu da je grad posebnih vrijednosti, burne prošlosti i izuzetno zanimljivih persona, grad u kome se stvaraju nova prijateljstva, veze i ljubavi.

Svi ovi događaji i iskustva koja će se zauvijek urezati u pamćenje rezervisani su za subotu, 17. novembra 2018. godine sa polaskom u četiri sata ispred tuzlanskog Bingo City Centera, po cijeni od trideset konvertibilnih maraka.

Polazak:

Subota, 17. 11. 2018. u 04:00 ispred Bingo City Centera u Tuzli po cijeni od 30 KM.

Subota, 17. 11. 2018. u 04:30 ispred Motela Park u Srebreniku po cijeni od 30 KM.

Rezervacije:

Telefon: +387 61 334 322
Facebook: Liner Bus Prevoz Putnika
Mail: linerbus@yahoo.com

O sajmu

Zagrebački velesajam i ove godine u novembru postaje in mjesto u gradu. Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 13. do 18. novembra na radost svih knjigoljubaca.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, nauke i znanja koja okuplja najznačajnije izdavače i knjižare.

Video u fokusu


Facebook Comments