Školovanje uz rad u Njemačkoj – Prijavite se do 11.11.2018.godine

Školovanje uz rad u Njemačkoj – Prijavite se do 11.11.2018.godine

Dvoumite se između studiranja ili rada u Njemačkoj? Pitate se da li je moguće da u isto vrijeme učite i radite? Ako ste vi jedni od mnogobrojnih ljudi u našem regionu kojima se po glavi vrte gore navedena pitanja, onda JobStep ima odgovor za Vas.

O čemu se radi? Radi se o dualnom sistemu obrazovanja gdje u nastavnim klupama učite teoriju koju kroz praktični rad možete odmah upotrijebiti i vidjeti njenu svrhu. U našem programu su usko vezani teorijski i praktični dio i baš zbog toga pri završetku Vašeg školovanja Vi postajete visoko kvalificirani radnik kojemu je nebo granica. Školovanje traje 3 godine te Vas nakon završetka školovanja čeka siguran posao, a posao naše agencije kreće od momenta kada kliknete na dugme za prijavu. A naš posao je da budemo uz Vas kroz svaki korak koji koji je potrebno napraviti da bi se došlo do školskih klupa u Njemačkoj, te nakon toga na posao u Njemačkoj, a detalje našeg programa možete vidjeti ispod:

Detalji konkursa:

– Dualni sistem obrazovanja (teorija + plaćena praksa)

– Mjesečna primanja 800 – 1000 € bruto

– Školovanje traje 3 godine a stečeno zvanje je Altenpfleger

– Početak školske godine je septembar/oktobar 2018

Osnovni uslov za prijavu:

– minimalno srednja stručna sprema

Cijena programa je 1999,00 Eura, a u cijenu je uključeno slijedeće:

– Kurs njemačkog jezika, uz literaturu prilagođenu za predviđeno zvanje,

– pripremna predavanja za razgovor sa školom i poslodavcem,

– priprema i prevođenje potrebne dokumentacije,

– prevoz na prijemni razgovor sa školom i poslodavcem (max. 2 puta),

– Njemački telefonski broj (start paket),

– račun u banci,

– regulisanje zdravstvenog osiguranja,

– organizacija zajedničkog smještaja,

– prevoz do škole (početak školske godine),

– našu dostupnost i podršku u toku cijelog programa

Iskustva naših kandidata govore da za SAMOSTALNU organizaciju i planiranje odlaska u Njemačku bez ovakvog programa košta minimalno 3.500€ po osobi!

Avans u iznosu od 1.000 KM (hiljadu konvertibilnih maraka) uplaćujete prilikom prijave, a ostatak novca tek nakon potpisivanja ugovora sa školom/poslodavcem. Nudimo i mogućnost PLAĆANJA u RATAMA!

Popusti za kandidate koji posjeduju certifikat (ÖSD ili Goethe) o poznavanju jezika.

Prijavite se preko linka: https://jobstep-app.com/registracija/106/korak1 ili u jednoj od naših poslovnica u Bihaću (poslovni centar Krajina) ili u Sarajevu (ul. Soukbunar 5).

Ukoliko nismo odgovorili na sva Vaša pitanja, ili Vas detaljnije zanima čitav proces kroz koji bi prolazili u našem programu slobodno nas kontaktirajte pute telefona: Bihać: 037/961-370; Sarajevo: 033/821-305 ili se javite na našu facebook stranicu gdje će sva Vaša pitanja biti odgovorena.

Facebook Comments