Davor Dragičević večeras poručio: Niko više nek mi ne prilazi da me razuvjeri!

- Kategorija: U fokusu, Vijesti

“199 dana na tvom trgu stojimo u ovoj državi RS, sa institucijama zločincima, ubicama tvojim ..evo sine ko je ostao u kući ja i tvoja Luna… Radi koga?Radi koga sam bio u ratu? Bez svog djeteta..rekao je danas u Banjaluci Davor Dragičević.

“Velika vjerovatnoća da je kucalo srce dok su ga polozili..ko ga je držao..jesam li dao sve podatke? i Šta ste uradili? Što stojimo ovdje? Za koga? Za čitav mup RS, ubice, svu vlast, ubice i tužilaštvo..za to vrijeme gdje je David? struno… Ko ga je ubio? Srbi pravoslavci..pa kažete imam podršku Hrvat, Muslimana..imam podršku ljudi!” rekao je danas Dragičević ljutito.

On je rekao kako sljedeći put neće zvati ni da ga vežu niti hitnu pomoć.

“Sljedeći put kad mi dodje, nema vas više..jebe mi se šta će više ko misliti o meni i mom djetetu..Idem sve po njih, a vi kako god..a ubice, neće mi hodati..dosta je!Ima da popalim ovo ovdje sve! Pričajte šta god hoćete..pogledajte šta ovdje mučim naroda..ne moram ni jesti ni spavati ali ova djeca oko mene moraju..treba mi za davida pravda..ja je nikad neću dobiti.Niko više nek mi ne prilazi da me razuvjeri a namjere nikom neću govoriti..za sekund će sve biti završeno” poručio je Dragičević.

U ime grupe “Pravda za Davida” prisutnim se obratila Daniela Ratešić koja je rekla kako je bila osnivačka skupština pokreta Pravda za Davida te d aće se taj pokret najverovatnije registrovati na nivou BiH.

“Svaki građanin koji želi bolju budućnost za svoju djecu biće dobrodošao u naš pokret” kazala je ona.

Večeras su se u Banjaluci, na Trgu, Davoru pridružili lideri opozicije Branislav Borenović, Mladen Ivanić i Vukota Govedarica.

Buka

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments