Alpha smart energy: “Nudimo popust i poklone za sve kupce”

Alpha smart energy: “Nudimo popust i poklone za sve kupce”


U toku je velika prodajna akcija opreme za grijanje, kotlova i kamina na pelet ”KENDA”, gdje svi kupci mogu ostvariti popust pri kupovini od -15%.

„Alpha smart energy d.o.o. Tuzla” je tehnološki i prodajni centar opreme za centralno grijanje, klimatizaciju i vodoinstalacije. Nudimo besplatni konsalting i savjetovanje, te optimalna rješenja pri odabiru opreme, kako bi naši klijenti štedili vrijeme i energiju, a samim time i svoj novac. Optimizacija sistema podrazumijeva maksimalan komfor i udobnost zagrijavanja ili hlađenja prostora.

Firma je nastala na ideji da kupcima ponudi dodatnu vrijednost konsaltinga i podrške pri odabiru opreme za grijanje, kotlova na pelet, toplotnih pumpi i klima uređaja. Osnovni fokus nam je zadovoljstvo kupca, ušteda energije, najkvalitetnija i renomirana oprema, kao i upotreba energetski efikasnih rješenja, prilagođenih svakom prostoru.

„Alpha smart energy d.o.o. Tuzla se nalazi na adresi 21. decembra br. 2, Bukinje, odnosno nakon skretanja sa kružnog toka prema Lipnici 100 m na desnoj strani.

Za sve informacije možete ih kontaktirati na brojeve telefona 035 20 70 44 i 062 00 34 72 ili na mail alpha.smart.energy@gmail.com.

“Za sve kupce pored popusta pri kupovini, obezbijedili smo i male poklone”, poručuju iz Alpha-e.

 


Facebook Comments