Peti regionalni sajam “Virtualni dani karijera i znanja”

Peti regionalni sajam “Virtualni dani karijera i znanja”

Nakon četiri veoma uspješna događaja, peti po redu Virtualni dani karijere i znanja održat će se ove godine zahvaljujući najposjećenijim regionalnim portalima za zapošljavanje i obrazovanje – Posao.baInfostud i MojPosao u periodu od 15. do 22. oktobra 2014. godine.
Riječ je o online sajmu za zapošljavanje i edukacije čiji je cilj povezivanje posjetilaca sa najuspješnijim domaćim i regionalnim kompanijama kod kojih postoji mogućnost za zaposlenje.
Također, jedan od ciljeva ovog sajma jeste povezivanje sa edukativnim ustanovama u svrhu dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja. Sajam je koncipiran tako da posjetiocima pruži uvid u najnovije trendove na regionalnim i lokalnim tržištima, ali i da im se skrene pažnju na važnost ulaganja u dodatnu edukaciju i specijalizaciju.
Posjetioci sajma koji posjete zvaničan sajt događaja, moći će u realnom vremenu da se dopisuju sa poslodavcima i izlagačima i tako saznaju više o mogućem poslu ili praksi. Virtualni dani karijere i znanja biće dostupni 24 sata, 7 dana u nedjelji posjetiocima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te nude sljedeće prednosti:
  • Promociju putem medijske kampanje vrijedne 250.000 € kroz vodeće medije u regionu – BiH, Srbije i Hrvatske;
  • Predstavljanje informacija o kompaniji i iskustva Vaših zaposlenih preko 160.000 posjetitelja;
  • Interaktivnu komunikaciju sa kandidatima kroz 3D štand dostupan 24h tokom sedam dana;
  • Privlačenje i zapošljavanje kvalitetnog kadra iz BiH i regiona;
  • Regionalni employer branding;
  • i sve to uz minimalne troškove u odnosu na klasične sajmove i uz dodatne pogodnosti…
Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i budite dio najvećeg online sajma u regiji – predstavite se na regionalnom tržištu zapošljavanja i edukacije!
Rok za prijavu: 14. oktobar 2014. godine. Više informacija o sajmu možete pronaći na zvaničnom sajtu – www.dankarijera.com, gde možete pogledati kako je Sajam izgledao prošle, 2013. godine.

Facebook Comments