CHICK KING: Super fast food meni po super cijenama

CHICK KING: Super fast food meni po super cijenama

Na sve strane bombarduju vas informacijama o zdravoj hrani, ali ono što je srcima većine vas draže svakako su slasni burgeri, pomfrit, razne slastice i kalorična pića. Zato su fast food restorani među onima koji najbolje rade u svakom gradu.

Mi smo nedavno bili u Chick Kingu, u Bingo City Centru i sladili se njihovim waffle-ima i frozen jogurtom. Ako kojim slučajem niste čekirali utiske naše novinarke o ovim slatkim delicijama, uradite to OVDJE i OVDJE.

A ako ste već bili i smazali najukusnije waffle ili se osvježili “smrznutim” jogurtom, a sada želite isprobati nešto ukusno, ali konkretno – neka izbor “padne” na Chick king burgere.

Onaj koji mi, iz kameleonske redakcije najčešće naručujemo kod njih su svakako fenomenali cheeseburgeri. Ako naručite s burgerom i pomfrit i Colu, dobićete ih za samo 3KM. Morate priznati da je ovo prava fast food gozba, po odličnoj cijeni. 🙂

Provjerite cijene i ostatka chichkingovske ponude na njihovom web site-u, gdje stoji i broj za dostavu, koji je svakako bonus, ako nemate vremena da idete po hranu ili ste malkice lijeni da izađete iz kuće (i to je ok…jer hedonizam!).

Related Posts

Facebook Comments